Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF U ČASOPISU CROATIA

Osječani će im ovo teško oprostiti: U časopisu Croatia Airlinesa Osijek je dragulj na Dunavu

Osijek
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
13.01.2022.
u 18:39

Osijek. Ovaj dragulj na Dunavu nudi autentično slavonsko gostoprimstvo te ugodnu atmosferu tipičnu manjim gradovima, piše u časopisu koji se nalazi u svakom zrakoplovu Croatia Airlinesa

Teško će Osječani oprostiti gaf Croatia Airlinesu koji je u putnom časopisu Croatia, a koji se može naći u zrakoplovima naše aviokompanije, objavila kako je Osijek 'dragulj na Dunavu'. 

- Neki dan kolega je letio za Dubrovnik i ovo je bilo u promo magazinu na svakom sjedalu - rekao nam je jedan čitatelj, a gaf se brzo proširio i društvenim mrežama. 

Foto: I. D.

 

U tekstu pod naslovom 'Neka od najboljih mjesta za posjetiti ove zime u Hrvatskoj' nabrojeni su gradovi, parkovi i znamenitosti u Hrvatskoj, a na posljednjem mjestu našao se i Osijek. 

- Osijek. Ovaj dragulj na Dunavu nudi autentično slavonsko gostoprimstvo te ugodnu atmosferu tipičnu manjim gradovima. Za zimskih mjeseci božićni duh i tradicija osjeća se u svakom kutku Osijeka, bilo da uživate u svjetlima adventskih svijeća, božićnim ukrasima ili božićnim šetnjama uz obalu rijeke - zasigurno ćete uživati! - piše u časopisu. 

Inače, časopis Croatia izlazi četiri puta godišnje prema godišnjim dobima: 21. ožujka, 21. lipnja, 23. rujna i 21. prosinca. Tiskano izdanje časopisa može se pronaći u svim zrakoplovima Croatia Airlinesa kao i u svim njihovim poslovnicama i predstavništvima.

Ključne riječi

Komentara 1

FJ
franz joseph
00:58 17.01.2022.

Ipak bi trebalo zavrsiti bar osnovnu skolu prije nego te stranka ubaci na poziciju. Ako nista, radi sebe samog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije