Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ceh
Povratak na članak

Osiguranje skupa LGBT zajednice stoji nas najmanje 116.550 kn

Uži centar Zagreba u subotu je čuvalo oko 350 policajaca koji su stigli sa 20 marica i 15 defendera

Komentari 47

LA
larala
06:17 14.01.2013.

lijepo bi molila da se taj iznos skine sa place naših dragih politicara jovanovica, matica i milanovica itd....jer upravo oni su zaslužni za uludo bacen novac, samo zbog njih i njihove podrške su se pripadnici LGBT zajednice još više osilili u svojim provokacijama hrvatskog naroda.....svi trebamo podmiriti troškove koje napravimo i u tome ne smije biti izuzetaka...tako bar tvrdi ministar linic....pa gospodo politicari izvolite...

VL
OB
-obrisani-
06:29 14.01.2013.

@larala Pusti ti to "da se nije ovo ili ono",....ovo je Hrvatska i to je zemlja i tih ljudi. Oni se bore za SVOJA prava a ovi drugi protiv NJIHOVIH prava,...kuzis razliku?

VL
TY
Tyrael
06:38 14.01.2013.

Tko je kršio zakon, u zatvor s njim. Ljubljenje nije zabranjeno, prijetnje smrću su kazneno djelo.

VL
OB
-obrisani-
06:42 14.01.2013.

Pobjeda Hrvatske,....ovaj skup je pobjeda demokracije i Hrvatske kao europske zemlje.

VL
LA
larala
07:14 14.01.2013.

14.01.2013. u 06:29h Chelsea FC je napisao/la: Pusti ti to "da se nije ovo ili ono",....ovo je Hrvatska i to je zemlja i tih ljudi. Oni se bore za SVOJA prava a ovi drugi protiv NJIHOVIH prava,...kuzis razliku? .......................................................................................................................... ovdje nema nikakve borbe za prava jer ako se ti boriš za svoja prava onda ovakvim istupima ne provociraš svoje neistomišljenike vec im na kulturan nacin daješ do znanja da u tome što ti tražiš nema ništa loše za njih...što ovdje nije slucaj... ne znam za tebe, al u ovom gradu sam rođena, homoseksualaca je uvijek bilo, zagrebacki đokica je bio atrakcija, nije bilo onog tko tom covjeku ne bi stisnuo ruku ili s njim popio kavu al, upravo iz razloga što je imao kulture...što današnji pripadnici LGBT skupine u vecini slucajeva nemaju.... ovo što oni rade je provokacija a, ne borba za njihova prava isto kao i njihove parade....paradirati u gacicama, žnjarati se po trgu, ljubiti pred katedralom... su samo odrazi nekulture i nepošitvanja drugih....pa kako onda ocekivati da ti drugi podrže i shvate njih?

VL
VA
vlad_antoine
07:20 14.01.2013.

A odlazak naših predstavnika vlasti na posao svaki dan? Sa specijalcima/zaštitarima - i tako iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec... prazne saborske klupe, ali naplaćeni sati; replike koje se vrte u krug; distribucija tih letaka po Konzumima - kad su Konzum i crkva mogli novac uložen u tiskanje potrošit na nekakvu donaciju ljudima (kojih je sve više) kopaju po kontejnerima?

VL
KV
kviki111
07:20 14.01.2013.

Ovi "maskiranu" su na državnim jaslama i cijele dane kartaju i igraju šah! Dakle da nisu došli malo na friški zrak gutali bi dim u Lučkom kradući bogu dane" Bili oni na ulicui ili u Lučkom državu jednako koštaju! AA gorivo za aute koje su potrošili do centra grada potrošili bi za odlazak u kafiće i kladionice

VL
VA
Valerija007
07:40 14.01.2013.

Nisam pripadnik LGBT zajednice, ali imaju moju podršku. Policajci nas koštaju bilo da su u stanici, bilo da su na cesti pa onda bolje da su na cesti. Jer kad sam vidjele na TV-u one bukače ispred Kaptola kak sese deru "ubij", želim da je policija na cesti kako bi radila ono za što je plaćamo tj. da nas štiti. Sve, bezuvjetno. Molim kardinala Bozanića da za bijesnu rulju ispred katedrale organizira kratak kurs vjeronauka s posenim naglaskiom na 5. zapovijed Božju: "Ne ubij".

VL
AA
aabbcc
07:56 14.01.2013.

. Pa to je mnogo manje para nego kada im Papa dodje pred katedralu.

VL
OB
-obrisani-
07:57 14.01.2013.

dobro jutro svim prijateljima i neprijateljima..

VL
BO
bomba
08:06 14.01.2013.

To je ono što ja stalno govorim. Svi koji iz objesa žele organizirati prosvjede neka sami plate osiguranje svojih parada. Lako je pričati mi smo ugroženi i onda od novaca od kojih su ugroženi platiti osiguranje protesta. Platite to iziz svog đepa pa vam neće pasti na pamet više da prosvjedujete. VEDRA66 Koliko bi se moglo nahraniti gladne djece da su se ovi novci njima proslijedili a ne za osiguranje šake prosvjednika koji ni sami ne znaju što hoće. Tako ti razmišljaš kad pričaš o prosutim novcima ili nečijem bogastvu a sam si gnjida koji bi volio dočepati se tuđega kao za vrijeme najgoreg boljševizma.

VL
BO
bomba
08:16 14.01.2013.

Tvrtkecov Ti si apsolutno u pravu. Ali crkva je institucija koja je toliko stara i počiva na vjerovanju da je čovjek nastao od boga koji je stvorio muško i žensko Adama i Evu i od njih je nastala sva ovaa ljudska populacija na svijetu. Tako je i u židovskom vjerovanju isto kao i u islamskom i tu se ne može mnogo dodati. Ako su im uvjerenja da smo nastali od svemogućega onda ne mogu oni pričati da razumiju potrebe gay populacije jer nije tako zapisano u nastanku svijeta. A ako ćemo po Darwinu onda priroda je stvorila mušku i žensku populaciju u svim živim bićima na ovom svijetu i evolucija je dovela da danas poznajemo svijet ovakav kakav je. Gay parovi nisu vrhunac evolucije jer oni su više da dođe do samouništenja vrste i po Darwinu ne bi trebali postojati. kako god okreneš vjera ili nauka su protiv gay populacije samo neki misle da znaju više pa su za gay populaciju a u biti ona je nus proizvod svakog živog bića i nisu produktivni i ne stvaraju novi svijet i energiju koja je potrebna za održivost svih vrsta na ovom svijetu.

VL
CR
Croasan
08:26 14.01.2013.

Chelsea FC kužiš li ti razliku ? Ako se ova šaćica LGBT skupine na javnom mjestu " bori " za SVOJA prava onda i mi ostali imamo isto to pravo boriti se za NAŠA prava ! Kužiš ne ?

VL
TE
tester
08:35 14.01.2013.

NEnasilni prosvjednici 116 000 jednokratno. nasilna druga strana 300 milijuna SVAKE godine. s tim da bi i tih 116000 bilo nepotrebno da nema te druge nasilne strane. pravilno ocijeniti otkuda dolazi opasnost - neprocjenjivo.

VL
Avatar puky
puky
08:36 14.01.2013.

... podržavam sve koji su za selektivno plaćanje poreza ... dakle - pristajem da svi mi vjernici plaćamo porez za naše Crkve i ostale vjerske potrebe ... ali ništa izvan toga ... homoseksualci, svi neki ti "ljudi dobre volje", hho-oi,oi, babe, sve sportske klubove i ostala ne vladina shranja neka svako sebi financira ... spreman sam plaćati Katolički radio i TV ali ne i ovaj komunistički ... jako sam ljut ...

VL
OB
-obrisani-
08:38 14.01.2013.

Odmah nakon tog nakaradnog skupa zatražio sam od ministra Ostojića da ispostavi račun za uslugu osiguranja i prijevoza ovih, a ljudima ih ne mogu nazvati, I naravno da mi je zahtjev obrisan. Sada kad vidim procjenu, sada pogotovo inzistiram na tome i očekujem izjavu Vlade RH da nema ništa s tom udrugom i tim skupom, inače će se smatrati da su ih oni poslali u svoje ime i da su pripadnici te skupine, trenutno na vlasti! Proslavili su se nama što! Konačno bi i narod mogao otvoriti oči da šaka jada drži vlast i cijeli narod u nemiru, bijedi i propadanju! Dosta je toga!

VL
AL
Alfons
08:46 14.01.2013.

Svako malo vidimo na TV kako se skupljaju novci za invalide, dječje bolnice, SOS sela.... žalosno je da država za to nema novaca, a ima za osiguranje obijesne skupine koja nasilnim metodama nameće svoje svjetonazore.

VL
MK
mksdk
08:52 14.01.2013.

Još jedan krivi argument se koristi je taj da su homoseksualcima prava narušena u situaciji kad ne mogu na jednak način okarakterizirati svoju zajednicu sa normalnim heteroseksualnim parom. To nije točno. Svrha zašto brak kao institucija uopće postoji je uu rađanju i odgoju djece za Boga (za njihovoj jedino i vječno dobro). To se danas prečesto zaboravlja, čak i u samoj Crkvi se ovo više ne čuje. Naravno, to nije jedina svrha, ali jeste primarna. Homoseksualni par nema mogućnost začeća i rađanja djece jer su hendikepirani svojim protunaravnim sklonostima. Ne zaboravimo da je do nedavno bilo u modi zastupati stav da brak, kao institucija, uopće nema smisla i da ga treba ukinuti. Kad to nije uspjelo, onda ga se nastoji razoriti na drugi način - tako da se sve i svašta proglasi brakom. No, ako se usvoji takav obrazac razmišljanja, zašto onda brak ograničiti na dvije osobe? Zašto ne proširiti na N osoba? Zašto u braku ne bi bili djed, sin i 4-godišnja unuka? Ako se svi vole... zašto to ne ozakoniti? Pogotovo ako se prihvate pod normalnim tvrnje da djeci treba razvijati seksualnost od malih nogu - a što raznorazni "instituti" naučavaju?

VL
DU
Deleted user
08:56 14.01.2013.

fino im se ispostavi račun, rok plaćanja 15 ak dana......pa da vidite kad ce si opet organizirati tako nesto...hehe

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:59 14.01.2013.

Nek prosvjeduju gdje hoče ali onda nek se ne žale kad se njima bude prosvjedovalo ispred sjedišta njihove udruge jer i to je isto demokratski!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.