Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u HND-u

Osam političkih opcija pozvano na sučeljavanje

Tomislav Karamarko i Zoran Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.10.2015.
u 16:45

Sučeljavanje pod nazivom Izborni skener 112 bit će podijeljeno u četiri tematska bloka

Osam koalicijskih lista i stranaka nacionalne razine – Koalicija rada i solidarnosti, Domoljubna koalicija, koalicija Hrvatska raste, MOST nezavisnih lista, Živi zid, ORaH, koalicija Uspješna Hrvatska i manjinski SDSS - pozvano je na izborno sučeljavanje koje Platforma 112 (koju čini 70 civilnih udruga), u suradnji s N1 televizijom i T-portalom, organizira u ponedjeljak, 2. studenog u Novinarskom domu, s početkom u 12 sati.

Sučeljavanje pod nazivom Izborni skener 112 bit će podijeljeno u četiri tematska bloka: politički razvoj Hrvatske, ekonomski i društveni razvoj te vanjska politika. Građani se pozivaju da se uključe u izravni prijenos te da već sad postavljaju pitanja putem Facebook-profila kampanje i Twittera. Razgovor s predstavnicima koalicija i stranaka vodit će direktor vijesti N1 televizije Tihomir Ladišić, glavna urednica T-portala Đurđica Klancir i novinar CNN-a Brent Sadler.

Dan poslije, u utorak 3. studenoga, također u Novinarskom domu (od 10 do 11.30), održat će se predstavljanje izbornih programa o obrazovanju te sučeljavanje relevantnih predstavnika političkih stranaka, koalicija i lista na tri teme – cjelovita kurikularna reforma, građanski odgoj i obrazovanje te financijski aspekti – organizira civilna GOOD inicijativa koja se zalaže za uvođenje građanskog odgoja i obrazovanja u sve škole. Provjeravanje činjenica koje će se iznositi tijekom tog sučeljavanja odmah će za portal Faktograf.hr obavljati glavni urednik portala Petar Vidov.

>> Karamarkova metoda 'mi, mi, mi', Milanovićeva 'toplo-hladno'

>> Prgomet: I HDZ i SDP trebaju biti opozicija; Miljenić: Vi ćete nam biti partner, Prgomet: Ne, nećemo!

Komentara 86

GO
Gomila
18:12 30.10.2015.

Milanovic ima viliki jezik a nije heroj jer mu na radnoj knjizici pise dezerter znaci kukavica

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
18:27 30.10.2015.

Ma daj molim te... Platforma 112 organizira sučeljavanje? Njih treba ignorirati i prestati financirati tako da ih konačno ne moramo gledati u medijima.

PR
pravakuna
20:42 30.10.2015.

Ignorirati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije