Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar u Beču

Orsat Miljenić bio gost na poznatom Opernballu

Miljenić na balu
Foto: Privatni album
Autor
Ivanka Toma
16.02.2015.
u 20:00

Miljenić je došao na poziv austrijskog kolege, ministra pravosuđa Wolfganga Brandstettera.

Na ovogodišnjem, 59. balu u Bečkoj državnoj operi, poznatom "Opernballu",  gost je bio ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Tradicionalni kulturni događaj okuplja austrijski državni vrh i uglednike iz kulturnog i gospodarskog života Austrije i njihove goste iz inozemstva. Miljenić je  došao na poziv austrijskog kolege, ministra pravosuđa Wolfganga Brandstettera.

Na Opernballu je  bilo oko 7.000 posjetitelja, a održao  se pod pokroviteljstvom austrijskog predsjednika Heinza Fischera. Do sada je svega nekoliko hrvatskih dužnosnika imalo čast biti uzvanicima Opernballa, a među njima je i bivši premijer Ivo Sanader. Bal je otvorio baletni ansambl Državne bečke opere. Uglavnom su izvodili Straussova djela. 

>> 59. Opernball u bečkoj Državnoj operi

Komentara 8

JO
John13
22:49 16.02.2015.

Sto je VL slijep na boje, pogotovo na crvenu? Napisao novinar da je Sanader bio gost na balu, a suti o tome da je i Milanovic bio gost na balu. Pa postoje zapisi, fotografije, novinski clanci o tome, sve jeje zabiljezeno. A VL o Sanaderu... Fuj.

MR
MrkiMedo
07:08 17.02.2015.

To je sigurno nagrada sto je gurao Lex Perkovic.

Avatar stovacore
stovacore
07:19 17.02.2015.

karta kosta 100-200 eura i moze ju kupit svatko !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije