Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši hrvatski branitelj postao voditelj
Povratak na članak

Orkanovizija donosi istinu o Domovinskom ratu

Umirovljeni pukovnik Ivica Pandža Orkan na kanalu YouTube pokrenuo svoju emisiju

Komentari 5

DU
Deleted user
13:22 03.06.2019.

Jesenti milu bigulicu, imam jak preodsjećaj da Orkanovizija neće biti dugovječna jer ju ne krase epiteti bez kojih se u današnje vrijeme ne može medijski opstati u Lijepoj Našoj. Naime, Orkanovizija je sve drugo samo nije moderna, progresivna, liberalna, tolerantna,, empatična, inkluzivna i "antifašistična". Drugim ruiječima, nije ljevičarsko i tzv. civilniudrugarsko manipulacijsko i petokolonaško smeće, nego medij kojemu je stalo do istine o Domovinskom ratu i istine o Hrvatskoj. A kako da istinu o tim dvjema našim svetinjama podnesu npr. vječni ugroženik i neizmjerni patnik Pupovac dr. Milojko i stranački mu pajdaš Stanimirović dr. Vojko, kao i bajni "antifašist" Mesić Pišta, vrli "širokobrijški povjesničar" Josipović dr. Ivek te nesuđena glavna tajnica UN-a Pusić dr. Veski i GOLJP-ovski bracek joj Zoki zajedno s onom Teršeličkom i drugim notornim petokonašima svih boja i nijansa. Ne će trebati dugo da od tih spodoba počnu stizati "ocjene"o Orkanoviziji kao fašistoidnom i uatašoidnoim mediju.

VL
SL
Slovenec
14:53 03.06.2019.

Pa dovedi i nekoga s druge strane, sigurno i oni bi imali što reći?

VL
FR
franjo
14:38 03.06.2019.

Svatko ima neku svoju istinu u tom prljavom ,dogovorenom balkanskom ratu. A sve te istine su laži ,svaka na svoj način.

VL
DI
Direkt
12:59 03.06.2019.

Veliki hrvat Gotovac: ,,sve što činimo-krivotvorimo,,. Istinu će i Ivica skriti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.