Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
power point slajdovi
Povratak na članak

Orešković u Saboru neće održati klasičan govor: Ovo su 2 razloga za takvu prezentaciju!

U svijetu biznisa Orešković je poznat po odličnim prezentacijama

Komentari 185

Avatar bosanac1951
bosanac1951
07:55 21.01.2016.

Od srca mu želim da inauguracija protekne u najboljem svijetlu i redu. Želim novoj vladi puno uspjeha u budućem radu, a sve za dobrobit hrvatskog naroda....

VL
DU
Deleted user
07:57 21.01.2016.

Bespredmetno je usporedjivati Oreskovica i Milanovica, jednom iza rijeci stoji obraz i djelo, dok Milanoviceve tlapnje su nista vise nek magla i prasina u oci

VL
DU
Deleted user
08:09 21.01.2016.

Vec po naslovu clanka mozes s velikom sigurnoscu znati tko je potpisnik clanka i skojom namjerom je pisan!!! Mislim da buduci mandatar je daleko jasniji i suvisliji od velikog oratora Milanovica u svojim obracanjima javnosti, Milanovic koji u maloj jedinici vremena izbljuje veliku kolicinu nesuvislih NERAZUMLJIVIH RECENICA,sto se dobro vidjelo u zadnjem okrsaju na HTv-u u emisiji NU2, kod Stankovica, da je obicni muljator, hrpa praznih dosjetki, i samo muljanje , no izgleda da uz siroku podrsku medija mozes biti proglasen i grckom bozicom !!

VL
DU
Deleted user
08:24 21.01.2016.

Sjeca li se tko velikog oratora Racana?? to je bilo mucenje, a ne sjecte se??

VL
CR
crocro
08:19 21.01.2016.

Neka nam gospodin Orešković govori rukama i nogama, to je najmanje bitno, najbitnije je da nas na pravi i najbezbolniji način za građane, izvede iz ove stramputice na pravi put. Ako to uspije, pitam se tko može postaviti pitanje da nam je objašnjavao rukama i nogama. Na građane ne zanima kako će izgovoriti riječ, nas građane zanima što on ima u glavii da li će pravim idejama i postupcima uspjeti otkačiti Hrvatsku s Balkana i da li će stvoriti bolju perspektivu mladima da se više ne iseljavaju i da li će Hrvatski građani u bliskoj budućnosti bolje živjeti i imati više osmjeha na licu. Naprijed gospodine Oreškoviću, pokažite da li ste konačno pravi čovjek na pravom mjestu.

VL
FN
Fr@njo
08:01 21.01.2016.

Smatram da gospodi zastupnicama nebi trebalo biti problem jezisne barireje g.Oreskovica. Pogotovo ne zastupnicima i simpatizerima partije..jerbo, njihov ideoloski caca drug Tito, a i ina druga lakrdija koju su birali Hrvati dva puta za Predsjednika ,pardon, precednika, jos su losijesije govorili hrvatskim.

VL
DU
Deleted user
08:39 21.01.2016.

I jos nesto, orator Milanovic uz ovakovu gromoglasnu podrsku medija izgubi izbore stvarno je nesposoban??? kao da ti sudac svira svake minute jedanajsterac u tvoju korist,koju je on imao podrsku, jos i sada, a izgubis! orator??hhahahahaah

VL
MA
MarioG
08:23 21.01.2016.

Jedva čekamo! :)

VL
DU
Deleted user
09:27 21.01.2016.

To ništa nije bitno, bitno je koliko na kraju jeseca ostane novca u novčaniku. Sve ostalo su gluposti...

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
09:18 21.01.2016.

Haha Milanovič postavio visoku letvicu, ma dajte više realnu ocijenu tom nekultujrnom premijeru koji ništa nije napravio za ovu zemlju, samo je podijelio na "mi ili oni" zadužio do grla i zaposlio tisuće svojih neradnika , pa dajmo šansu vrijednomm čovjeku koji se dokazao svojim radnim i poslovnim sposobnostima, to kaj ne govori najbolje hrvatski, najmanji problem, naučit će .

VL
Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
10:22 21.01.2016.

Vidim, mnogim komentatorima Milanović je neraumljiv, njegove rečenice presložene, riječi strane, a njihov smisao nedokučiv. Ne čudi me to jer znam u kojoj zemlji živimo i kakav je obrazovni prosjek. Narod razumije Keruma, Karamarka, Kalmetu, Rojsa i slične govornike. Bit će zanimljivo tko će biti novi ministar obrazovanja, jer čeka ga ogroman posao.

VL
Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
11:27 21.01.2016.

Oreškovića kao da je poslao McDonalds - dijelit će slikovnice!

VL
DU
Deleted user
09:24 21.01.2016.

E Šego, partija još uvijek dobro plaća?

VL
DU
Deleted user
13:57 21.01.2016.

To je to, nema takvog sposobnog tima na zemaljskoj kugli. power point prezentacija, nitko nas ne može zaustaviti u napretku, ekonomija će procvasti zahvaljujući timu oreskovic.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:13 21.01.2016.

Oreskovich speaks very domoljubno i bude balkanska domoljubna raja very happy i bude dalje gladovala sa patriotic dišpet.

VL
MA
MarkoKosmicki
09:03 21.01.2016.

pa dosad su se svi trudili da pokazu narodu poznavanje jezika naravno engleskog posebno mara-ingrid a sada je i to rieseno

VL
EU
eurobanana
08:31 21.01.2016.

Naime, dok novi mandatar u Hrvatskoj veselo ćakula s bankarima i dogovara nove poreze, rezove i druge tehnokratske podvale koje će snositi hrvatski , blokirani i ovršeni građani, Poljska je učinila suprotno. Bankarski princip upotrijebili su na same banke i odobrili zakon po kojemu će se uvesti porez na sve financijske institucije a od tog novca financirat će se subvencije za djecu Poljske. Banke i osiguravajuća društva od ove godine plaćat će 0,44 posto poreza na aktivu, što će poljskom budžetu donijeti 4,4 milijarde zlota godišnje, odnosno 1,1 milijardu dolara. Za razliku od banaka, osiguravateljima će se u oporezivu imovinu uključivati i državne obveznice. Fantastična ideja zar ne? Poljski građani su oduševljeni a bankari naravno negoduju , i tvrde da bi taj novi porez mogao zaustaviti rast kreditnih plasmana.

VL
TJ
Tko-je-to
08:28 21.01.2016.

WOW...budem odrzal power-point orezentaciju....good, good...pa nije ti ovo Zimbabwe knjigovodjo jedan, da mozes nekoga impresionirati PP prezentacijom...

VL
DU
Deleted user
11:08 21.01.2016.

Prvo i drugo je u koliziji. Prezentacija na kojoj sve piše pa se kod izlaganja čita, nije dobra. Prezentacija je dobra ako izlagatelj natuknice na slajdovima,koje su podsjetnik, detaljno obrazlaže. U drugom razlogu se kaže da to mandatar nije uu stanju. Stoga, uz dobru prezentaciju puno će usmeno obrazlagati ili će uz lošu prezentaciju čitati napisano.

VL
ZE
zelenakrava
09:24 21.01.2016.

Da li je netko uopće obratio pažnju na cijene dionica PLIVE i to u trenutku kad je Orešković došao u Plivu i u trenutku kada je otišao iz Plive? čini mi se da dionice PLIVE više i nisu na burzi?! Barem ih ja nisam uspio pronaći(dobro nisam ih baš ni previše tražio).

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.