Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer o prognozama fitcha
Povratak na članak

Orešković: Rezultati su bitniji od političkog iskustva

Bivša Vlada je imala četiri godine i političko iskustvo, a rejting je pao dva puta. Tako da ne znam koliko je bitno političko iskustvo, na kraju su bitni rezultati, kaže Orešković

Komentari 97

Avatar Lutkica
Lutkica
22:51 30.01.2016.

što manje političkog iskustva iliti mlaćenja prazne slame i što manje "stručnosti", to bolje..ovakve agencije su podržavale stručne i iskusne kao što je Mario Monti, pa znamo što se dogodilo

VL
MR
mrakomgluhijem
00:45 31.01.2016.

Premijer Oreskovic je nesto najbolje sto se HR dogodilo u zadnjih 20 godina, pametan, sposoban, sa svjetskim iskustvom, fokusiran na bitno, vrlo racionalan, ne trosi vrijeme uzalud (odluka o Crnoji mu je bila jako vazna, pa radi se o covjeku branitelju, nije on kmerski prijeki sud da odlucuje u 2 minute), bravo Tim, stay calm and govern on!

VL
Avatar vodomar
vodomar
00:53 31.01.2016.

S time se je lako složiti. Pratit ćemo rezultate i sudove donositi prema njima. Po istim kriterijima po kojima Orešković sudi prethodnoj vladi. Bez ideoloških predrasuda, prema rezultatima. Danas je 30. siječnja 2016. Brojimo. Dan za danom. Pratimo. Gledamo kako raste zaposlenost. Veselimo se kako raste standard građana. Kako mladi ostaju u Hrvatskoj. Kako se djeca rađaju u tolikom broju da ni vrtića nema dovoljno. Kako se širi sloboda govora, tolerancija i ljubav prema bližnjemu. Kako nam napreduje kultura iako mnogi ministra zaduženog za taj resor osporavaju. Sve to pomno pratimo i svim srcem podržavamo vladu da konačno dođu ta sretnija vremena. A kako i ne bi: pa na vlasti je domoljubna koalicija, ljudi čiste prošlosti i svijetle budućnosti. Šteta je što sam prestar pa neću doživjeti da Brkić, Karamarko, Petrov i, ah da, Orešković, uđu u narodnu predaju. Gledat ću sve to odozgo.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
23:50 30.01.2016.

Ako dobro kužim Oreškovich zbori da su results more importand od political experience. Ko bi znal šta Tim sve think and say.

VL
LA
Lavica7
10:06 31.01.2016.

I Kolinda je sa obitelji bila u Kini i...sto se dogodilo? Nista. Isti rezultat kaoi kad sam se ja vratila iz Kine. Premijeru...proizvodnja, ne rasprodaja...

VL
Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
23:18 30.01.2016.

"Rezultati su bitniji od političkog iskustva" slažem se stoga zavrni rukave i na posao

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
23:14 30.01.2016.

Oreškovich bi ustvari domoljubnim štovateljima trebal reči istinu da na balkanu bez political experiences nemreš postiči good results.

VL
L0
luena 01
10:05 31.01.2016.

Zaduzivanje Hrvatske nije pocelo sa dolaskom prosle vlade... Koliko godina je HDZ bio Vlada i za koliko su nas oni godina zaduzivali, kako vani tako kod nasih banaka...? Ne treba ponavljati sto Karamarko ponavlja cetiri godine, nego treba konkretno recireci da ce biti bolji. Da nas nece zaduzivati kao HDZ-ova Vlada u svojih 18 godina i bas kod nje ne znamo gdje je novac nestao... Vise se reforme ne spominju rejting je tema... Rezanje placa svim drzavnim duznosnicima (politicarima) se ne spominje... Ne od vas... Nismo zaboravili sto je Karamarko u kampanji najavljivao..Necemo vam dati mira dok ne pocnete rezanjem placa kod vas politicara-saborskih zastupnika.Dok ne vidimo investitore a ne samo prodavanje drzavne imovine, dok ne osjetimo pomak na radnom trzistu---Manje nezaposlenih, dok se ne bude smanjio odlazak ljudi, pogotovo mladih... Sve to je veoma vazno, a to je ono sto je Karamarko zamajerao prosloj vladi, da nije sprijecila da nije nista napravila...

VL
DO
dosaosam
10:22 31.01.2016.

Kada HDZ njare za nekog tvrde da je odličan u to moramo " vjerovati" ,inače slijede racije i progon.

VL
DU
Deleted user
00:20 31.01.2016.

Rezultati kad rasprodate ono malo što je ostalo u vlasništvu Hrvatske?Trebali ste svi redom objaviti imovinske kartice na početku mandata pa nakon 4 godine,da vidimo koliko je to vaše poštenje o kojem toliko pričate kad se obogatite vi,vaši rodjaci,kumovi i ostala ekipa na koju se prenosi zamračena lova i imovina.Takve priče slušamo već 25 godina u opustošenoj i opljačkanoj domovini,uništene industrije i osiromašenog naroda.

VL
HR
Hrvatska3014
22:54 30.01.2016.

Gospodin Tihomir Orešković je apsolutno simpatičan čovijek.

VL
SU
suncesmokvemaslina
22:27 30.01.2016.

što Vam rade, podmeću, optužuju ,žele prikazati i poslati poruku kako ovo Vlada nije stabilna.. ponovit ću (možda opet bude zabrana),Bog vam do savjest,razum i mudrost kako bi vodili Hrvatsku državu i njezin narod.

VL
KS
Ksantipa
06:40 31.01.2016.

Hrvatska nije nikakva korporacija, nego država, kojom u piramidalnom ustrojstvu treba upravljati jedan čovjek na vrhu piramide, koji ima sve konce u rukama, koji zna, hoće i može, koji je državnik u punom smislu te riječi. Svaka čast uspješnim menadžerima, ali to nije dovoljno, pogotovo kad se ne poznaje ono bitno što državu državom čini.

VL
DO
dosaosam
10:31 31.01.2016.

Najbolji su mi ovi kaj su se sa 50 godina sjetili da imaju domovinu i žele joj pomoći uz Kara-Vasinu mašineriju.Odi doma jado i pusti nas da živimo bez da ti krvariš zbog nas ,dosta je krvi proliveno za ovu lijepu Hrvatsku.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
03:50 31.01.2016.

Vec par puta je rekao Javni dug RH-javni dug....ako nezna de ce poceti radikalnim reformama neka pita Most....od one armije Domoljuba pa na dalje,samo neka reže...!!!

VL
DO
dosaosam
10:27 31.01.2016.

Da u tom Timu imalo malo ljudskog poštenja i morala ne bi se prihvatio nečeg o čemu nema pojma.

VL
LA
Lavica7
09:55 31.01.2016.

Sve je to Karamarkova igra. I nista nije slucajno, od izbora Premijera do ministara do rasplamsavanja mrznje. Crnaguja pokusava postati Premijer. Vidjet cemo dal ce uspjeti, jer vladanje iz sjene ga nemoze zadovoljiti.

VL
L0
luena 01
09:35 31.01.2016.

Gosp.Oreskovic pocinje kao sto je Karamarko 4 godine, napadao proslu vladu...Bravo brojat cemo sto oni nisu napravili a vi niste ni poceli raditi kako treba ... Vidjet cemo vase rezultate, ili samo jedan pozitivan rezultat...

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
10:03 31.01.2016.

Premijer Tihomir Orešković izjavio je da su od političkog iskustva bitniji rezultati reformskog zbrinjavanja, snabdjevanja i jamanja.

VL
DU
Deleted user
00:47 31.01.2016.

Tako je Premjeru moj reci ti njima bit ćemo najbolja i najbogatija država svijeta. Kada na vrbi rodi banana. 🍤🐒

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.