Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE I PULJAK

Orešković odgovorila Kovačeviću: Na njegovu žalost, nisam klečala pred njim na koljenima

Orešković i Puljak postavile ploču Ureda predsjednika na prostor "Kluba Dragana Kovačevića"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
15.12.2020.
u 19:36

- Napredovale smo u kratkom vremenu od narikača do uništivačica društvenog napretka - komentirala je Puljak

Saborske zastupnice Dalija Orešković i Marijana Puljak odgovorile su Draganu Kovačeviću koji ih je u izjavi za medije nakon puštanja iz Remetinca nazvao "uništavačima društvenog napretka".

- "Dalija Orešković i ona aktivistkinja iz Splita, to su uništivači društvenog napretka." - kaže Dragan Janaf Kovačević. Napredovale smo u kratkom vremenu od narikača do uništavačica društvenog napretka - komentirala je Puljak na Facebooku.

"Dalija Orešković i ona aktivistkinja iz Splita, to su uništivači društvenog napretka." - kaže Dragan Janaf Kovačević. Napredovale smo u kratkom vremenu od narikača do uništavačica društvenog napretka. 💪

Objavljuje Marijana PuljakUtorak, 15. prosinca 2020.

 

Orešković se osvrnula na dio Kovačevićeve izjave u kojem govori da ga je Orešković na koljenima molila za posao u Janafu.

- Od muškaraca koji nemaju ni časti ni šarma ne možete ni očekivati ništa drugo nego da govore da žene dobivaju posao tako da kleče na koljenima. Pred njime, valjda? Na njegovu žalost ja nisam ta, ali čini se da Dragan Kovačević zna o čemu priča. Zadnjih dana me blate ljudi poput Dragana Kovačevića i HDZ-žetončića Hrebaka, stoga zaključujem da dobro radim svoj posao. Očito sam im stala na žulj i to mislim raditi i dalje - kazala je Orešković za 24sata.

 

Komentara 6

ZV
zvezdomor
09:14 16.12.2020.

Kokošinjac

DU
Deleted user
20:29 15.12.2020.

Velika istina ; "U Hrvatskoj će vam sve oprostiti osim uspjeha"

Avatar sadmitrebato
sadmitrebato
20:13 15.12.2020.

svi iz kluba su debelo umoćeni, jedino se oreškovićka usudila nešto reći, iako je sumljivo to što je dobila od janafa, jest da je to relativno sića za odvjetnički ured al ipak mogla se uvaliti u sdp i nastaviti krasti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije