Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ZASTUPNICA

Orešković odbila Bačića i oštro mu poručila: Na taj sastanak mogu otići samo guske u magli

Dalija Orešković
20.07.2020.
u 09:22

Orešković želi da poslovnikom Sabora bude jasno definirano tko u oporbi ima pravo na koje mjesto u odborima.

Stranka s imenom i prezimenom, Fokus i Pametno odlučile su ne doći na sastanak uoči konstituirajuće sjednice Sabora na koji ih je pozvao HDZ-ov Branko Bačić.

Radi se o sastanku na kojemu se trebaju dogovoriti imena potpredsjednika Sabora i imena članova odbora koji bi trebali biti potvrđeni u srijedu.

Dalija Orešković u ime koalicije centra odlučila je ne sudjelovati na sastanku. 

"Niti Bačić ima pravo pozivati bilo koga u Hrvatski sabor prije nego što se on konstituira, niti će mu se oporba na takav poziv odazvati. Na taj sastanak mogu otići samo guske u magli", rekla je Orešković dodavši da joj se ne sviđa način na koji se dodjeljuju mjesta u odborima, kazavši da je to laktarenje.

Orešković želi da poslovnikom Sabora bude jasno definirano tko u oporbi ima pravo na koje mjesto u odborima.

"Tko je Branko Bačić da zove stranke na sastanak kad Sabor nije konstituiran", upitala je Orešković, baš kao što je i prošlog tjedna Orešković govorila tko je Andrej Plenković da poziva stranke oporbe na sastanak koji je na kraju bio potpuno bojkotiran.

Komentara 64

AN
antiekstremist
09:24 20.07.2020.

Što se manje odazivaš manje će te se zvati. Onda ćeš kmečati da te se ne zove. Tipično !

JB
JOKI_BROKI
09:35 20.07.2020.

ova je uvijek u sukobu interesa sa zdravim razumom

DU
Deleted user
09:56 20.07.2020.

umisljenost kao i glupost nemaju granice.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije