Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KOMPROMISA
Povratak na članak

Orbán i Morawiecki vetom urušavaju vlastita gospodarstva

Mađarska i Poljska najveći su neto primatelji iz europskog proračuna, a sve ostale primateljice ukupno prime tek nešto više od iznosa kojeg privuku Budimpešta i Varšava.

Komentari 7

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
12:56 28.11.2020.

Propaganda i klanjanje svetoj Eu tvorbi

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
16:24 28.11.2020.

˝Vladavina prava ˝ u EU znači neograničen uvoz tzv. migranata, islamizacija zemlje na štetu lokalnog stanovništva te potpuna kontrola medija i sudstva od strane ljevičarskih , globalističkih potrčkala ( vidi RH, na našu žalost) ; puna podrška mađarskim i poljskimim vlastima u obrani nacionalnih interesa

VL
XA
xaron
22:38 28.11.2020.

Poljaci i Madjeri su dugo primali slične ( ideološke ) instrukcije iz Moskve, te neče da primaju instrukcije iz Berlina. Vrlo kasno.

VL
BR
Branitelj2020
21:58 28.11.2020.

Ovo je sramotan lažni politički EU pamflet. U njemačkim novima jučer su izašle analize koje govre da Madžarska i Posljska mogu izdražati cijelu 2021 godinu bez i ijednog eura od EU zajedničkog zaduživanja za razliku od Španjolske, Italije, Grčke i Francuske . Osim tog nitko ne piše da niti Poljska i Madžarska ne bi dobile niti jedan euro od toga zajedničkog zaduženja na koje je Plenkovć sluganski odmah pristao, da nisu stavile veto na ovu političku ucjenu Sorosovih sluga.

VL
Avatar Foton
Foton
14:59 28.11.2020.

Molimo primite nas u EU, i naravno, pristajemo na vasa pravila, zelimo izaci iz siromasne i zaostale Istocne Europe da budemo kao vi. OK, kaze EU, evo vam beskrajne pare da se razvijete. Hvala, sad smo razvijeni, sad cemo oziviti nase stare dobre obicaje, diktatura, kontrolirani mediji, sudovi pod kontrolom, crkva iz XV. Stoljeca. Ali saljite lovu i dalje. Malo cudno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.