Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra
Povratak na članak

Orangutanica počela uživati ljudska prava koja joj je dodijelio sud

Na temelju sudske presude Sandra je premještena na Floridu gdje prvi put u više od deset godina ima priliku susresti se s drugim majmunima. Hoće li je iskoristiti, ovisi samo o njoj

Komentari 5

Avatar Jopa
Jopa
08:18 12.11.2019.

Obožavam životinje, imam kućne ljubimce, ali ovo je devijacija i apsolutno nije normalno, a mediji nas za toliko toga uvjeravaju da je normalno...

VL
DU
Deleted user
06:18 12.11.2019.

Eto i ona ima ljudska prava da ništa ne radi a da dobro živi, kao i toliki uhljebi u HR, pogotovo u žurnalistici.

VL
KA
kalimera
11:23 12.11.2019.

Sva prava,osim prava na rad.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:01 12.11.2019.

a nekako iščezavaju obična ljudska prava za ljude... prava se dijele šakom i kapom opskurnim grupama, sad već i životinjama. a uzimaju i uskraćuju pravim ljudima. došlo vrijeme kad ne smiješ javno izreći svoj stav, mišljenje, jer si u opasnost da će te optužiti i kazniti za govor mržnje. govor mržnje inače nije kad se priča i radi protiv većine. sva sreća pa ovaj svijet više neće dugo. svaki put kad su ljudi bili u ovakvim uvjetima, odnosima, došlo je do strašnih razaranja i raspada tadašnjih vrijednosti. čim se više odmičemo od prirode i njenih zakonitosti ,sve se više na riječima pozivamo na tu istu prirodu, a radimo sve suprotno.

VL
KA
kalimera
11:24 12.11.2019.

Sandra,hoćeš li se udati za mene?Hahaaaaaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.