Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDA PREMIJERA

ORaH: Posjet Milanovića Mostaru je nedopustivo miješanje u stvari BiH

Mirela Holy
Sanjin Strukić/PIXSELL
11.02.2014.
u 17:07

Situaciji u BiH nije od pomoći nenajavljena posjeta susjednog državnika koja je usmjerena prema samo jednoj zajednici, smatraju u ORaH-u

"Posjet premijera RH Zorana Milanovića Mostaru smatramo nedopustivim miješanjem u unutarnje stvari nama susjedne zemlje", izvijestila je nedavno osnovana stranka ORaH.

"Bosna i Hercegovina se nalazi u izuzetno ranjivom položaju, u kojoj joj je potrebna svaka pomoć kako bi se stanje stabiliziralo. Toj situaciji nije od pomoći nenajavljena posjeta susjednog državnika koja je usmjerena prema samo jednoj zajednici, naime u Mostaru je premijer Milanović posjetio prostorije HDZ-a BiH, koju su prosvjednici zapalili, ali ne i prostorije stranke SDA koje su, također, zapalili", stoji u priopćenju ORaH-a.

Stranka je podržala prosvjede građana BiH, no osudila palež, pljačku i ulično nasilje koji "nikako ne mogu doprinijeti poboljšavanju situacije u toj zemlji, već naprotiv, doprinosi urušavanju, ne samo institucija, već i društva u cjelini".

Podsjetimo, Milanovićev posjet Mostaru naišao je na osude mnogih istaknutih političara u BiH, no neki smatraju da je dobro postupio, čak i njegov inače žestoki kritičar Tomislav Karamarko, koji je rekao da je odlazak u Mostar bila premijerova dužnost.

>> Žbanić Milanovića 'potjerala' kući, evo što joj je premijer odgovorio!

Komentara 76

ET
etrao
17:28 11.02.2014.

Draga Mirela, sad će vrijeme fašnika, ajde živa bila prihvati se toga, puno ti bolje pristaje od politike!

CA
cro army
17:22 11.02.2014.

Glupa je ova partizanka da nije svjesna!!!!!!!!!

AF
afer
17:20 11.02.2014.

Kad jean put Milanović konaćno napravi nešto ispravno onda se javi šišmiš sa svojim mišljenje, jasno - krivim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije