Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORaH:

'Na projektu Golf na Srđu vidljiva je koalicija SDP-a i HDZ-a'

Mirela Holy
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/5
04.11.2015.
u 19:17

Golf u Hrvatskoj uživa veliko nepovjerenje jer se najveći broj golf projekata koristi za prenamjenu atraktivnih negrađevinskih zemljišta uz obalu, kažu u ORaH-u

- Na ovom projektu vidljiva je koalicija SDP-a i HDZ-a i njihova zajednička želja da zanemare javni interes i pogoduju privatnom investitoru - poručili su danas iz ORaH-a u priopćenju nakon što je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja izdalo lokacijsku dozvolu za projekt Golf na Srđu.

Iz ORaH-a poručuju kako nemaju ništa protiv golfa, koji može biti dobar za obogaćivanje turističke ponude.

- Nažalost, golf u Hrvatskoj uživa veliko nepovjerenje jer se najveći broj golf projekata koristi za prenamjenu atraktivnih negrađevinskih zemljišta uz obalu, odnosno kao izlika za klasičnu manipulaciju prostornim planovima i zemljišne špekulacije. U velikom broju takvih slučajeva investitori nisu imali nikakvu namjeru ikada realizirati golf terene - poručuju iz ORaH-a, ističući austrijski primjer kao pozitivan način za realizaciju golf-projekata.

>> U Dubrovniku me pitaju samo kada Srđ kreće

>> Do 2017. se na Srđu ulaže 1,5 milijardi kuna

Komentara 8

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
20:14 04.11.2015.

Mirela manje trave i kolača.

Avatar deziderij
deziderij
06:55 05.11.2015.

Mama mia, kakav lik ? I ova još ima nekakvih sljedbenika. Kakvi li su tek ti koji je mogu slijediti ?

Avatar Abcda
Abcda
23:32 04.11.2015.

Mirela , odakle ti lova da mijenjas toaletu tri puta dnevno ??? Ti si sminkerica , kako te nije sram ? Imas 2 cm kreme na licu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije