Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni trokut

Podignuta optužnica protiv 38-godišnjaka zbog teškog ubojstva u Slatini

policija
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
29.11.2017.
u 15:59

Mediji su nakon zločina pisali da je motiv zločina ljubavni trokut, odnosno da je ubojičina supruga napustila muža i otišla s ubijenim.

Zbog brutalnog ubojstva u središtu Slatine krajem kolovoza ove godine Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru optužilo je 38-godišnjaka kojega tereti za teško ubojstvo i nedozvoljeno posjedovanje i nabavljanje oružja, izvijestilo je tužiteljstvo.

Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je 31. kolovoza 2017. oko 13,45 sati u Slatini revolverom kojeg je neovlašteno nabavio i posjedovao usmrtio 43-godišnjaka koji se nalazio u parkiranom osobnom automobilu. Optuženik mu je ispalio dva hica u glavu zadavši mu teške i po život opasne ozljede zbog kojih je preminuo istog dana u Općoj bolnici Virovitica.

Županijsko državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se okrivljeniku produlji istražni zatvor, vijeće Županijskog suda u Bjelovaru na današnjoj sjednici prihvatilo prijedlog državnog odvjetništva. Sud je ocijenio da u konkretnom slučaju postoji opravdana bojazan da bi okrivljenik boravkom na slobodi mogao ponovo počiniti teško kazneno djelo, izvijestilo je državno odvjetništvo na svojoj internetskoj stranici.

Mediji su nakon zločina pisali da je motiv zločina ljubavni trokut, odnosno da je ubojičina supruga napustila muža i otišla s ubijenim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije