Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Optužnica protiv 70-godišnjakinje koja je izudarala njemačkog ovčara

Dobriša
Foto: Facebook
03.02.2017.
u 18:25

Prijeti joj do jedna godina zatvora...

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 70-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja.

Staricu iz međimurskog sela Celina tereti se da je 29. studenog bez razloga više puta drvenom cjepanicom udarila njemačkog ovčara po glavi i nanijela mu teške ozljede glave - duboke rane u tjemenom i čeonom području.

Pravdala se da se pas uznemiravao njezine pse, a prijavio ju je sin. Prijeti joj do jedna godina zatvora. 

>> Dobriša je pronađen s velikom rupom na glavi, netko ga je pokušao ubiti sjekirom

Ključne riječi

Komentara 9

FA
fakin2012
22:24 03.02.2017.

:-( moje iskustvo u Gradu Zagrebu je da pse uglavnom drže živčane i nasilne osobe, uglavnom trpimo po zgradi napade od njih, uvijek im nešto smeta, uostalom što misliti o ljudima koji drže pse u gradu, u stanu, a nemaju privatno zemljište za šetnju pasa, nego pse šetaju po javnoj površini, drugima pred nosom, kao da su sami na svijetu, bez uzice i brnjice. I uglavnom šetaju pse umjesto djece ili unuka, pa čak i dedeki šetaju pse umjesto unuka, a još prije 20-30 godina za muškog koji šeta psa bi rekli da je gay:-)

Avatar plejer_as
plejer_as
10:01 04.02.2017.

ako sam dobro pratio, baba je bila u svom dvorištu i branila sebe i svoje pse od psa lutalice

VA
Varesak
17:06 04.02.2017.

Može dobiti do godina dana zatvora zato što je izudarala džukelu,a da je izudarala dijete vjerovatno ne bi dovila ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije