Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetilo mu 5 g.

Optuženik u sudnici ubio bavarskog državnog tužitelja

beate merk, njemačka policija (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
11.01.2012.
u 20:36

Rudolf U. izvukao je pištolj iz džepa i s tri hica pogodio 31-godišnjeg tužitelja Tilmana Turcka, koji je preminuo u bolnici.

Optuženik je ubio bavarskog državnog tužitelja u sudnici u Dachau na jugu Njemačke, piše Bild. Do sukoba je došlo u srijedu oko 18 sati.

Ubojica, 54-godišnji Rudolf U., izvukao je pištolj iz džepa na hlačama, prvo zapucao na suca, pa zatim na s tri metka pogodio 31-godišnjeg tužitelja Tilmana Turcka. Nakon pucnjave je svladan i uhićen.

Turck, koji je u uredu državnog tužitelja radio godinu dana, od zadobivenih je rana preminuo u bolnici. Zločin je počinjen iz ilegalnog oružja, pištolja kalibra 6,5, rekla je državna odvjetnica Kristina Karbach.

Rudolfu U. prijetila je petogodišnja zatvorska kazna zbog neplaćanja više 44 tisuća eura socijalnog osiguranja.Tijekom izricanja presude došlo je do žestoke svađe između optuženika i njegove odvjetnice.

 

Komentara 25

OB
-obrisani-
20:45 11.01.2012.

Ko mu je kriv, kad se zove tur(a)c

Avatar flegmatik
flegmatik
20:52 11.01.2012.

Rudolf U? Ma to je neki Jugovic!

LO
lojtra1
00:21 12.01.2012.

Njemačka se mora još više balkanizirati kako bi ispunila mjerila za hrvatsko priključenje EU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije