Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u više navrata

Optužen muškarac koji je slao prijeteće poruke premijeru

Plenković: Situacija je ozbiljna, bude li potrebno - razmatrat ćemo nove mjere
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
02.12.2020.
u 17:42

U optužnici je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela predloženo produljenje istražnog zatvora

Zbog sumnje da je preko društvene mreže upućivao prijetnje premijeru Andreju Plenkoviću osječko Općinsko državno odvjetništvo je pred tamošnjim općinskim sudom, podiglo optužnicu protiv 35-godišnjeg osumnjičenika, izvijestilo je u srijedu tužiteljstvo.

Ne navodeći ime državnog dužnosnika, kojemu su prijetnje upućene, tužiteljstvo je priopćilo da se okrivljenika tereti da je, tijekom kolovoza, rujna i listopada 2020. godine u Osijeku, nezadovoljan politikom jednog državnog dužnosnika i u nakani da ga zastraši, u više navrata sa svojeg profila na jednoj društvenoj mreži dužnosniku upućivao poruke prijetećeg sadržaja.

U optužnici je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela predloženo produljenje istražnog zatvora protiv 35-godišnjeg  okrivljenika kojeg je policija uhitila 19. studenoga.

VIDEO Andrej Plenković: "Svaki luksuz društvenog kontakta koji nije nužan, nebitan je! Živimo u društvu u kojem smo svi komotni!"

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
08:31 03.12.2020.

Kako je samo hrvatsko sudstvo brzo u ovome slučaju!

Avatar Observer
Observer
23:18 02.12.2020.

Druze Plenki ljubicice bijela, tebe voli omladina cijela...

CH
chanchir
08:00 03.12.2020.

Kome se obratit kad ti domovinu i narod pljačkaju 30 godina.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije