Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Optužen 65-godišnjak koji je bludio nad tri djevojčice

pedofilija, zlostavljanje
Foto: Thinkstock
20.06.2018.
u 08:53

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je, kažu u DORH-u, predloženo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv 65-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina. Tereti ga se da je od rujna 2017. do travnja 2018. godine u Globočecu Ludbreškom u Varaždinskoj županiji u više navrata počinio bludne radnje nad troje ženske djece u dobi od sedam i osam godina.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je, kažu u DORH-u, predloženo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. Prema pisanju portala Podravski.hr, 65-godišnjak je djevojčice, a među kojima je bila i njegova unuka, vozio na vjeronauk u crkvu. Jedna od djevojčica se majci požalila da ju “boli ondje dolje”, da ju je osumnjičeni često nagovarao da mu sjedi u krilu i da ju je dirao po intimnim dijelovima.

Nakon razgovora sa svojom kćeri, majka je to ispričala svom poznaniku policajcu, piše Podravski.hr.

- Poznajem čovjeka za kojeg se tvrdi da je radio ove strašne stvari. Stavio bih odmah ruku u vatru da to nije tako. Naš susjed je jedan dobar i ugledan čovjek - ispričao je za portal jedan od mještana.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sargu123
13:41 20.06.2018.

Takvi koji posebno naglašavaju to katoličanstvo su najgori. Negdje u njima čuči mentalni poremečaj. Isto kao i s naglašavanjem pripadnosti bilo kojoj religiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije