Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena vremena

Vikend ipak ne nosi pravu zimu, ali početak tjedna neugodno će iznenaditi

Ilustracija
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
07.02.2020.
u 15:29

Prolazno pojačane naoblake bit će u subotu na kontinentu, osobito u prvom dijelu dana, dok će nedjelja biti oblačnija duž Jadrana, osobito na širem riječkom području, gdje pritom može pasti i koja kap kiše

Iako je snažan vjetar posljednjih nekoliko dana stvarao velike probleme, za vikend nas očekuje smirivanje. Vjetar će promijeniti smjer sa sjevernog na južni što će uzrokovati toplije i pretežno sunčano vrijeme.

Najviša temperatura koja nas danas očekuje je do 8 °C, u Slavoniji, Baranji i Srijemu, što je čak i više od prosjeka za ovaj dio veljače. Minusa će biti ponegdje noćas, u središnjoj Hrvatskoj, gdje će također puhati slab vjetar.

Nešto niže temperature očekuju se u Istri i na sjevernom Jadranu, gdje će povremeno u noći i ujutro puhati umjerena bura i tramontana, a poslijepodne ponegdje jugozapadni vjetar, prenosi HRT.

Prolazno pojačane naoblake bit će u subotu na kontinentu, osobito u prvom dijelu dana. U unutrašnjosti će biti većinom suho, a mogao bi puhati i jugozapadnjak.

Na Jadranu moći će se u suncu uživati tijekom subote, ali uz ponegdje umjerenu buru. Nedjelja će ipak biti oblačnija  osobito na širem riječkom području, gdje pritom može pasti i malo kiše. Kišovitije i vjetrovitije uzduž cijeloga će Jadrana biti u ponedjeljak, a povremena mjestimična kiša moguća je i u nastavku ovog novog relativno toplog razdoblja, tijekom kojeg će jugo ipak oslabjeti.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:57 07.02.2020.

Naslov i ostatak članka blage veze jedno s drugim nema, ma koliko mi šutjeli o tome...

SN
snovakor
20:18 07.02.2020.

Ova prognoza je potpuno ista ako ne i gora od one što ju je pročitala "Irena" u Bitange i princeze .... lol ... naslov s tekstom nema veze s vezom ... svaka čast ono ko je to složio .... hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije