Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta 10.000 kn

Oprez, divljač na cestama! Pred tri auta istrčale srne, vozači ih nisu mogli izbjeći

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
28.01.2014.
u 14:35

Na Jadranskoj magistrali kod Selca oko 10.20 sati i na području Kostrene oko 17 sati pred automobile su istrčale srne koje vozači nisu uspjeli izbjeći pa su udarile u vozila.

Na cestama na području Primorsko - goranske županije u ponedjeljak su zabilježene tri prometne nesreće zbog "susreta" s divljači, a u sva tri događaja radilo se o srnećoj divljači.

Na Jadranskoj magistrali kod Selca oko 10.20 sati i na području Kostrene oko 17 sati pred automobile su istrčale srne koje vozači nisu uspjeli izbjeći pa su udarile u vozila. Navečer, oko 22 sata, isto se dogodilo i na cesti nedaleko Velog Brguda na Učki. 

Ozlijeđenih nije bilo, vozila  koja je udarila divljač su oštećena, jedna je srna otrčala nakon udarca u automobil dok su dvije stradale, jedna je uginula, a druga je ozlijeđena. Brigu o njima preuzeli su lovnici nadležnih lovačkih društva. Šteta je oko 10 tisuća kuna. 

>>Lovac ustrijelio dva labradora stotinjak metara od kuća

>>Zbog naleta divljači šteta veća od milijun kuna godišnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije