Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči sutrašnjeg Sabora
Povratak na članak

Troskot: U sramotnom zaključku Vlade nigdje se ne spominje ukidanje prislinih članarina u HGK

- Ovim ponašanjem premijer Plenković pak nije napravio ništa drugo nego potvrdio da ima istu ekonomsku politiku kao i Katarina Peović iz Radničke fronte - kazao nam je Zvonimir Trsokot

Komentari 6

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
18:12 04.02.2021.

Žetončići. Neka Hrvatska i nazaduje, samo da je fotelje.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
18:20 04.02.2021.

Koliko glasova na izborima osvaja taj Hrebakov HSLS?

VL
ST
stefj
18:12 04.02.2021.

I eto, nada da će se ukinuti jedan besmislen i beskoristan namet trajala je 2 dana. Sada vidimo da je 380 uhljeba i 380 glasova važnije od cijele Hrvatske... Institucije služe same sebi i da bi građanima uzimale novac. Ničemu drugome. To je Hrvatska...

VL
BR
brojevi
22:35 04.02.2021.

Na takvim temama nekada bilo bi nekoliko stotina komentara a sada jednocifreni broj. Gotovo svima je jasno da ovako sklepana oporba od destruktivaca i mizantropa željnih vlasti pod svaku cijenu predstavlja prijetnju po opstanak RH.

VL
BR
brojevi
18:33 04.02.2021.

Ništa ne može opravdat vašu urotničku misiju kojom ste onemogučili glasovanje u Saboru i time izdali očekivanja naroda na Banovini. Međutim ništa se više ni ne očekuje od oporbene bulumente prozirnog i profanog populizma, ludih i od same pomisli na Plenkovića izvanserijskog političara od formata koji svojom pojavom, znanjem i karizmom zasjenjuje ovu hrpu mediokriteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.