Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kukuriku Koalicija

Oporbeni Savez za promjene prvi kreće u kampanju

cacic (1)
Nikola Čutuk/Pixsell
09.09.2011.
u 22:05

Najkasnije potkraj idućeg radnog tjedna predstavit će programe i ključne ljude.

U oporbenom Savezu za promjene prilično su tajnoviti u vezi s početkom agresivnije kampanje. U koaliciji još uvijek glancaju programe i završavaju strategiju za izbore, a rezultate svog rada još uvijek drže u tajnosti.

Međutim, uspjeli smo doznati da će sljedećeg tjedna predstaviti ne samo programe nego i ključne ljude koji stoje iza tih programa. Koalicija će na taj način pokušati oteti makar dio pozornosti HDZ-u koji se za sljedeći vikend sprema organizirati golemi skup u zagrebačkoj Areni.

Iako nije utjecala na njihovu odluku da u lov na birače krenu potkraj sljedećeg tjedna, oporbenu je koaliciju razveselila izjava predsjednice HDZ-a da neće predstaviti stranački program za izbore jer "vidi da oporba čeka da HDZ prvi iziđe sa svojim."

Čini se ipak da će oporbenjaci prvi predstaviti svoje planove, i to možda već sredinom, a najkasnije potkraj sljedećeg radnog tjedna. Mjesto predstavljanja programa također još uvijek ne žele otkriti.

 

Komentara 28

JS
ja sam gladan
22:22 09.09.2011.

Ma hebli vas planovi. I ja mogu napraviti plan kao i svatko od nas. Da ste kaj znali raditi, nebi izgubili izbore. Samo laprdate. Hrpa olinjalih nepočudnih ishlapljelih politikanata.A ovaj na slici je najveće zlo.

UT
utatica
22:40 09.09.2011.

pa ne mogu vjerovati, ovaj ne odustaje, a ni Pusićk anije bilja kad ovog tako dugo trpi u stranci!

DZ
dzukaficuka
00:41 10.09.2011.

Hajde CIPANZA uiza resetaka vec jdnom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije