Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIČAR RATA
Povratak na članak

Oporbeni političar javno pozvao Putina da odstupi: Želi normalizaciju odnosa s Europom

Boris Nadeždin je vrlo glasno kritizirao rat još od početka invazije na Ukrajinu, ali ovo je prvi puta da je na javnoj televiziji pozvao Putina na odstupanje s predsjedničkog mjesta.

Komentari 6

DU
Deleted user
20:25 01.06.2023.

Sve bi to nešto značilo da je netko napisao taj čovjek ili njegova stranka koliko su posto dobili na izborima ? To sve govori, a ostalo je opet u ništa. To je kao kadd se recimo ovdje Anka Mrak Taritašitaš stalno gura kao neki autoritet, a na izborima ne osvaja ništa. Toliko o značaju dotičnog gospodina. Ovdje je važno samo što on govori, a nije važnbo izgleda tko u REusiji podržava to što on govori, a to je ključ.

VL
SE
Serengeti
16:28 01.06.2023.

A nama cijelo vrijeme tvrde da su ruski mediji pod Putinovom kontrolom i da svatko tko mu se usprotivi odmah "slučajno" padne kroz prozor ili popije neki sumnjivi čaj ili u najmanju ruku bude odmah uhićen i odveden u gulage.

VL
KU
Kukaimotika
16:43 01.06.2023.

Jadan, ovome bi najbolje bilo da odmah iseli iz Rusije, dleko, daleko i gdje god tamo bio, da pazi sto jede, pije, kuda i kako hoda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.