Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka Plenkovićev potez
Povratak na članak

Oporba skupila potpise za opoziv ministara Tolušića, Žalac, Kujundžića i Pavića

I SDP i Most za sada ne najavljuju kada će točno u saborsku proceduru uputiti svoje prijedloge, nego taktiziraju i čekaju Plenkovićevu najavljenu rekonstrukciju Vlade, o kojoj bi se Sabor, prema trenutačno raspoloživim informacijama, mogao očitovati potkraj tjedna na izvanrednoj sjednici

Komentari 7

TU
tuzo12
19:41 15.07.2019.

Umjesto da se oporba bavi nekim konstruktivnim amandmanima oni samo uzalud se trude potpise skupljat

VL
DU
Deleted user
23:54 15.07.2019.

uzalud oporbi potpisi...... Lovro im se mota u blizini 😂

VL
ŠT
ŠtoReći
00:04 16.07.2019.

svaka čast oporba, baš ste aktivni. svaki drugi mjesec treba prikupiti potpise i pripremiti se tko je sljedeća meta...treba to izdržati...mora se plaća zaraditi

VL
DU
Deleted user
08:06 16.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, domaći natražni zatucanci i zagriženi ognjištari imaju izreku "Radi što hoćeš i kako hoćeš, ali nećeš dokle hoćeš". Čisto ne moremo bilivit' da se ta zatucana i zadrta izreka odnosi i na na modernu, progresivnu, liberalnu, tolerantnu, empatičnu i inklutivnu čeljad kakvu je oko sebe okupio provjereni eurpopejac i osvjedočeni elitist (i po portrebo demokršćanin, ali to u posljednje vrijeme sve manje) Andrjuša P. Kaj je to snašlo njegovu banskodvorsku ekscelenciju da mu mediji raskrinkavaju i "rasturaju" vladu k'o panta pitu? Pa stabilnost vladajuće koalicije otići će u "paramparčad", a onda nek' se dragi Bog smilije Hrvatskoj, na što nas to već tri godine neumorno upozorava čelnosaborski gospo'n Njonjo. Kaj drugo reći neg' da su pred Lijepom Našom najcrnji dani i njezinoj povijesti.

VL
MS
mala_sova
18:49 15.07.2019.

Pupovac s braćom HDZ-ovcima sa Sutjeske ima većinu, dakle uzalud vam trud. Milorad&Andrej rule!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.