Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Mi ili on’
Povratak na članak

Izbori u Crnoj Gori: Oporba skupa ruši Milu Đukanovića?

Na parolu ‘Mi ili on’, Đukanović odgovara: ‘Sjedi đe si, ni za to đe si nijesi’

Komentari 3

Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
15:07 15.10.2016.

Stigla ga je Miloševićeva kletva!!! GOTOV JE!!!.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
15:45 16.10.2016.

"Rusija velikim novcem, tajnim kanalima pokušava utjecati. Razumijem globalne interese, ali ne razumijem to što Rusija, kao tradicionalni saveznik Crne Gore, ne poštuje njenu slobodu izbora" . čudi se Đukanović. No, on sigurno tak ne misli, već zna da je Rusiji u interesu da otvori put od mora do Srbije koja je sada kontinentalno blokrana zemlja pa se u nju može doći samo preko EU, a ne kao u Siriju, brodovima. Na svoju veliku žalost Crna Gora je prokockala svoju šansu da postane balkanska Švicarska, među ostalim i time što je stalno tražila sponzore, čime je pokzala da ne vjeruje u mogućnost prave samostalnosti.

VL
NE
Nemesis100
20:14 15.10.2016.

Srbi destabilizuju Crnu Goru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.