Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politički marš
Povratak na članak

Oporba planira veliki prosvjed protiv Putina: Ne želimo vječnu vlast!

Putin je prošli tjedan najavio ustavne reforme, nakon čega je cjelokupna vlada na čelu s premijerom Dmitrijem Medvedevim podnijela ostavku.

Komentari 5

PL
@ploto@
23:22 20.01.2020.

Patuljak će vas dotjerati u red.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
18:17 20.01.2020.

U Rusiji imaju sve najvece na svijetu.. najveci teritorij, najveci avion..pa i najveceg patuljka.

VL
ST
stanoe
03:45 21.01.2020.

U Rusiji je zabranjena gej parada, i kao zamjena za nju je dozvoljena parada pusaca tompusa, to su ti koji su protiv vlasti Putina. Sada ce biti jedna takva.

VL
IV
ivanbalic
03:35 21.01.2020.

Prosvjede protiv Putima treba oporba u americi odrzati,jer tamo je to kreirano,u Rusiji,takvi prosvjedi ne prolaze.

VL
MX
Mister X
09:23 22.01.2020.

Prosvjedi protiv Merkelice koja je isto toliko dugo diktatorka kao i Putin i dan danas je vrh koji zapovjeda sve nadgleda . Iako je primila preko milion izbjeglica gle demokracije opet ostaje iako je malo kojem Njemcu to bilo ilo i za podnjeti takva politika . Ali nema demonstracija jer to je demokracija vladati zarađivati do besvjeti skoro ili do smrti Tko se malo interesira vidi sve i zna dikturu možeš i zlobne duše da prepisuješ Rusiji a što imaš doma e to je ono pravo i zdravo ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.