Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salami provodi čistke
Povratak na članak

Oporba iranskom režimu je u dijaspori i kontrolira je Zapad

U želji da sruši iranski režim, Donald Trump počeo je “tvitati” i na perzijskom jeziku

Komentari 8

Avatar arba_arba
arba_arba
21:56 14.01.2020.

Dubinu i iskrenost Trumpovog prijateljstva su najbolje upoznali sirijski Kurdi i Melanija

VL
DU
Deleted user
06:15 16.01.2020.

Sve u slogu CIA -e , način i izvršenje destabilizacije Irana kao u J. Americi ,Siriji , Ukraini , Libiji itd. Trumpić je tu samo kao paravan kolo vode ljudi u sjeni . I u našoj ljepoj djeluju u redovimaju u redovima jedinih i pravih imena su poznata .

VL
PL
@ploto@
07:04 15.01.2020.

Klaunove objave na persiju koje ostavlja na Tweeteru na dobro nasmijavaju iranski narod.Ta propalica ne shvaća da Iranci nisu njegovi saveznici iz Vehabijske Arabije,nego puno zreliji,napredniji ,kulturniji i ponosniji narod.

VL
AU
autoritet
22:46 14.01.2020.

Iran ima putra na glavi, ali kad ga se usporedi sa S. Arabijom i SAD-om ne ispada lošiji od njih, naprotiv.

VL
PL
@ploto@
06:52 15.01.2020.

Je,kao oni će srušiti iransku vlast i postavit novog šah Rezu Pahlavija koji će im bjanko potpisati vlasništvo da mogu krasti i otimati iranske resurse .Takvu vlast sanjaju vampiri iz USA duboke države.

VL
Avatar partner
partner
22:08 14.01.2020.

Oporba iranskom režimu je u dijaspori i kontrolira je Zapad..... e jesi i ti otkrio toplu vodu.

VL
PU
paul-umpe
21:55 14.01.2020.

opet Hasan sve zna

VL
IV
ivanbalic
05:34 15.01.2020.

To uopce i nije neka novost,kad se zna da najveca osovina zla,to radi vec stotinama godina,tako je u Jugoslavija unistena,pomocu domaci izdajnika,ustasa,cetnika,i ostali petokolonasa,pa Ukrajina,Libija,,,,gdje okupatorska sila baci poglrd na drzavu bogatu nekim prirodnim bogatstvom,posebno naftom,tu se salje izdajnicka banda,tee drzave,i pocinje se polako unistavanje i trovanje naroda,pa onda sljedi "oslobadjanje" od "vladajuce diktature",i onda dolazi okupator,kada sve unisti i opljacka,onda napusta tu drzavu,a narodu sledi otreznjenje,i bolna saznaja,da je okupator vec zlo ucinio,tako se i Iran pokusava unistiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.