Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinitelj u bijegu

Maskirani muškarac prijeteći pištoljem opljačkao poštanski ured u Splitu

Foto: Tino Juric/PIXSELL
02.01.2018.
u 23:23

Policija je po primitku dojave odmah reagirala tako što je policajac koji je bio najbliže mjestu pljačke ispalio hitac iz pištolja u zrak

Maskirani muškarac u utorak navečer je prijeteći pištoljem opljačkao poštanski ured u Ulici Domovinskog rata u Splitu otuđivši zasad nepoznatu količinu novca, doznaje se u PU Splitsko-dalmatinskoj.

Kako je izvijestila splitska policija  do pljačke je došlo oko 19,45 sati, pred kraj radnog vremena tog poštanskog ureda. Policija je po primitku dojave odmah reagirala tako što je policajac koji je bio najbliže mjestu pljačke ispalio hitac iz pištolja u zrak kao znak upozorenja provalniku.

U takvim situacijama, objasnili su u policiji, uobičajeno je da se kao dio policijskog postupanja ispali hitac u zrak radi upozorenja provalniku. Na mjestu događaja policija je obavila očevid te se prikupljaju informacije koje bi mogle pomoći o otkrivanju za sada nepoznatog počinitelja koji je pobjegao iz poštanskog ureda nakon što je otuđio za sada nepoznatu količinu novca.

Pogledajte galeriju: Pljačkaši orobili dva zagrebačka bankomata

1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije