Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na parkingu trgovačkog centra

Opljačkan auto pun potrepština u Splitu: 'To je bilo namijenjeno za bolesnu i nepokretnu ženu'

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
16.10.2021.
u 22:54

Mole se prolaznici koji imaju informacije da se jave. Slučaj je prijavljen policiji.

Večeras, nešto prije 20 sati, dogodila se krađa ispred trgovačkog centra Mall of Split. Nepoznati počinitelj ili više njih opljačkali su parkirani Golf. Iz njega su odnijeli gotovo sve što su našli. Sve se dogodilo na vanjskom pješčanom parkingu centra.

“Za bolesnu majku, koja je nepokretna i dijabetičarka, kupili smo potrepštine i lijekove iz Konzuma, Jysk-a i City Centra, sveukupno u vrijednosti višoj od 5.000 kuna. Sve su nam odnijeli. Sve kese koje su bile u automobilu. Čak i prenatal tablete za trudnoću. Ostavili su nam samo wc papir”, kažu čitatelji za Dalmacija Danas.

Pljačka se dogodila u trenutku dok je par bio u centru, kupujući posljednje stavke s liste potrepština. Na automobilu nisu vidljivi tragovi provale.

Mole se prolaznici koji imaju informacije da se jave. Slučaj je prijavljen policiji.

Ključne riječi

Komentara 4

BO
borcanac
23:30 16.10.2021.

Ma nemoguce,cuj u Splitu

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
23:20 16.10.2021.

U Splitu opljačkan auto pun potrepština........stvarno prestrašno!

BO
bolnaistina
08:26 17.10.2021.

Priprema za novu sezonu 21/22.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije