Naslovnica Vijesti Hrvatska

Opet razbijena dvojezična ploča u Vukovaru

Razbijena je ploča Zavoda za zapošljavanje u Nazorovoj ulici
11. svibnja 2014. u 10:30 30 komentara 1514 prikaza
ploča,Vukovar
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL

Noćas je opet razbijena ploča s dvojezičnim natpisom u Vukovaru.

Meta nezadovoljstva zbog toga kako se hrvatska vlast odnosi prema pitanju ćirilice u Vukovaru, bila je ploča na zgradi Zavoda za zapošljavanje u Nazorovoj ulici. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

>>Josić osuđen na 8 mjeseci, 2 godine uvjetno zbog skidanja ploča u Vukovaru!

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • Dejan1000:

    Samo razbijajte te ploce kad ih Vlada protupravno postavlja.

  • kafka:

    Zašto odgovorni u vlasti uporno odbijaju riješiti ishodišno pitanje; "Koliko u Vukovaru živi građana srpske nacionalnosti?", . . . . . . . . . . Tj. da provjere glasačke liste i usporeder ih s stvarnim stanjem stvari kako su ... prikaži još!su učinili prije koju godinu u nekim mjestima južne Hrvatske gdje je na glasačkom popisu bilo mnogo Hrvata koji u tim mjestima nisu živjeli? . . . . . . . . . . Da se to riješilo ne bi bilo niti tzv. referenduma o ćirilici niti kontinuiteta razbijanja ploča. I ti odgovorni su pokretači raspirivanja mržnje i glavni krivci svega što se u Vukovaru događa. . . . . . . . . . .

  • Black Angels:

    drugi puta neka milanovic - josipovic- pusic,,i da ne nabrajam dalje parazite ,,,,neka oni drze strazu ispod ploce,,,,ako netko zeli cirilicu nek slobodno ode tamo gdje je ona cirilica nije hrvatska bas ti divljaci sa cirilicom su nanijeli hrvatskoj veliku ... prikaži još! stetu pa nek oci idu sa njome u jednom pravcu