Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitanje ćirilice

Opet razbijena dvojezična ploča u Vukovaru

ploča,Vukovar
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
11.05.2014.
u 10:30

Razbijena je ploča Zavoda za zapošljavanje u Nazorovoj ulici

Komentara 30

DE
Dejan1000
10:38 11.05.2014.

Samo razbijajte te ploce kad ih Vlada protupravno postavlja.

BA
Black Angels
10:45 11.05.2014.

drugi puta neka milanovic - josipovic- pusic,,i da ne nabrajam dalje parazite ,,,,neka oni drze strazu ispod ploce,,,,ako netko zeli cirilicu nek slobodno ode tamo gdje je ona cirilica nije hrvatska bas ti divljaci sa cirilicom su nanijeli hrvatskoj veliku stetu pa nek oci idu sa njome u jednom pravcu

KA
kafka
11:06 11.05.2014.

Zašto odgovorni u vlasti uporno odbijaju riješiti ishodišno pitanje; "Koliko u Vukovaru živi građana srpske nacionalnosti?", . . . . . . . . . . Tj. da provjere glasačke liste i usporeder ih s stvarnim stanjem stvari kako susu učinili prije koju godinu u nekim mjestima južne Hrvatske gdje je na glasačkom popisu bilo mnogo Hrvata koji u tim mjestima nisu živjeli? . . . . . . . . . . Da se to riješilo ne bi bilo niti tzv. referenduma o ćirilici niti kontinuiteta razbijanja ploča. I ti odgovorni su pokretači raspirivanja mržnje i glavni krivci svega što se u Vukovaru događa. . . . . . . . . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije