Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DENIS DERK
Povratak na članak

Opet o HAVC-ovoj poćudnosti ili nepoćudnosti

Nikako nije dobra praksa da se protestima pokušaju zabraniti prikazivanja pojedinih filmova ili održavanja pojedinih predstava

Komentari 4

PO
pointmaker
19:21 08.01.2018.

nikada nismo imali manje sloboda nego danas. ovo sa medijima je čista cenzura.

VL
DU
Deleted user
13:51 08.01.2018.

ravnatelj havc-a je uhljeb!

VL
MI
misho32
19:16 10.01.2018.

Ovaj bijednik , Drkađija , pokušava obraniti nešto se nikako ne može opravdati . Odkud toliki bezobrazluk i toliko provociranj. Ništa se promijenilo nije , imaju svu vlast i antihrvatska banda iz HAVC i dalje financira filmove u kojima see ismijavaju hrvatski dragovoljci i lažno prikazuje rat.

VL
ZA
zarac
19:00 08.01.2018.

"Nekim udrugama" bi trebalo pustiti reprizu serije "Allo allo", da vide kako se Britanci "sprdaju s osjećajima" svojih pilota, pobjednika u ratu. Isto tako bi im bilo zgodno objasniti da se u diktatorskoj Jugoslaviji pod normalno vrtilo jedno "Naše malo misto" ili "Tesna koža".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.