Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE

Opet napadnute djevojke na zadarskom gradskom mostu

zadar, most 2
Dino Stanin/PIXELL
13.03.2010.
u 09:36

Na gradskom mostu nedavno se također dogodio u ranim jutranjim satima fizički napad na dvije djevojke kada su dvojica mlađih muškaraca jednu od Zadranki bacili u more. I ovaj dvojac napadača je uhićen.

ZADAR - Na zadarskom gradskom mostu noćas je 36-godišnji muškarac prvo je verbalno, a potom i fizički napao dvije djevojke od 22 i 27 godina. Nešto prije dva sata iza ponoći muškarac je nakon prepirke 22-godišnjakinji prvo zavrnuo rukom iza leđa, a potom je i ošamario. Policija je intervenirala i slijedi prijava.

Na gradskom mostu u Zadru nedavno se podsjetimo dogodio u ranim jutranjim satima također fizički napad na dvije djevojke kada su dvojica mlađih muškaraca jednu od Zadranki bacili u more preko gradskog mosta. I ovaj dvojac napadača je uhićen i protiv njih je policija podigla prijave.

Komentara 6

Avatar DucMan
DucMan
10:02 13.03.2010.

Bravo za policiju, sad samo da sudstvo ne zakaže.

DU
Deleted user
10:18 13.03.2010.

Za te tipove koji lakoćom dijele batine na javnim mjestima, onaj pravi zakon je bila milicija... U ondašnja vremena, tipa bi priveli u milicijsku stanicu, 3 dana ga tamo devetali i onako isprebijanog k´o psa bi ga naposljetku vodili sucu za prekršaje. Ova zadnja scena bi tom siledžiji bila svjetlo na kraju tunela jer suci nisu ni onda mlatili, zar ne? Tako da je demokracija lijepo osmišljena, ali nije za neke društvene slojeve - o čemu zorno svjedoči stanje po našim školama gdje mlate i nastavnike.

BS
blade_st
11:42 13.03.2010.

mozda je bilo tako ali je nazalost vrijedilo samo za nas koji nismo bili clanovi ili prijatelji \"partije\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije