Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Opet napadnute djevojke na zadarskom gradskom mostu

Na gradskom mostu nedavno se također dogodio u ranim jutranjim satima fizički napad na dvije djevojke kada su dvojica mlađih muškaraca jednu od Zadranki bacili u more. I ovaj dvojac napadača je uhićen.
13. ožujka 2010. u 09:36 6 komentara 13 prikaza
zadar, most 2
Foto: Dino Stanin/PIXELL

ZADAR - Na zadarskom gradskom mostu noćas je 36-godišnji muškarac prvo je verbalno, a potom i fizički napao dvije djevojke od 22 i 27 godina. Nešto prije dva sata iza ponoći muškarac je nakon prepirke 22-godišnjakinji prvo zavrnuo rukom iza leđa, a potom je i ošamario. Policija je intervenirala i slijedi prijava.

Na gradskom mostu u Zadru nedavno se podsjetimo dogodio u ranim jutranjim satima također fizički napad na dvije djevojke kada su dvojica mlađih muškaraca jednu od Zadranki bacili u more preko gradskog mosta. I ovaj dvojac napadača je uhićen i protiv njih je policija podigla prijave.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
 • Avatar DucMan
  DucMan:

  Bravo za policiju, sad samo da sudstvo ne zakaže.

 • mikrogrizzly:

  Za te tipove koji lakoćom dijele batine na javnim mjestima, onaj pravi zakon je bila milicija... U ondašnja vremena, tipa bi priveli u milicijsku stanicu, 3 dana ga tamo devetali i onako isprebijanog k´o psa bi ga naposljetku vodili sucu ... prikaži još! za prekršaje. Ova zadnja scena bi tom siledžiji bila svjetlo na kraju tunela jer suci nisu ni onda mlatili, zar ne? Tako da je demokracija lijepo osmišljena, ali nije za neke društvene slojeve - o čemu zorno svjedoči stanje po našim školama gdje mlate i nastavnike.

 • blade_st:

  mozda je bilo tako ali je nazalost vrijedilo samo za nas koji nismo bili clanovi ili prijatelji \"partije\"...