Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukinuta presuda
Povratak na članak

Opet će im se suditi zbog prosvjeda u Varšavskoj

Visoki prekršajni sud RH prihvatio je žalbu policije i nije se složio sa stavom nižeg suda da nije bilo remećenja reda i mira.

Komentari 11

MI
Milkica
20:49 19.10.2010.

A zakaj nema murje kad \"naša mladost\" loče i urliče na Martinovki? Kaj njih ne hapse i ne sude im zbog narušavanja javnog reda i mira, tj. deranja, razbijanja, pišanja, bljuvanja?

VL
OB
-obrisani-
20:52 19.10.2010.

Ove klošare kaj su demonstrirali i remetili javni red i mir u Varšavskoj treba zatvoriti malo duže. Tamo su vježbali jogu i isfuravali svoje srpstvo i jugoslavenštinu instruirani iz SDPa. Sve neki Uršule, Jovani,Svetozari.... Van s tom bagrom iz našeg Zagreba.

VL
DU
Deleted user
18:49 19.10.2010.

Ta pravna država čini se malo pomalo počinje raditi kako treba.

VL
RE
returnofTito
20:43 19.10.2010.

Da je ovo pravna drzava, Horvatincic nikad ne bi dobio dozvolu za svojatanje drustvene imovine. Ali zlocinci su na vlasti, a ne normalni ... PLJUC!

VL
Avatar bakunjin
bakunjin
20:44 19.10.2010.

pravna država? nikad je bilo niti će biti. prosvjedi u varšavskoj samo su reakcija na državno nasilje i nepostojanje pravne države.

VL
UT
utatica
21:08 19.10.2010.

tjednima su maltretirali pošten svijet koji radi i stvara, zaboli me đon hoće li stotinjak danguba, anarhista, i neradnika s frizurama Merlin Mansona patiti jer im je izmjenjena vizura ulice dok ispijaju kavice i klošare se po Cvjetnom, Mi prisotjnijni građani želimo civilizirani prostor po mjeri građana a ne komunističkih malograđana, ak im ne paše nek idu u šumu ko i njihovi očevi, tam in nitko ne bu menjal vizuru

VL
US
U srcu
21:24 19.10.2010.

u ovom slučaju sam na strani onoga koji radi zagrebačkoj tehnici horvatinčićev projekt drži zaposlenost, ali objasni anarhistu koliko taj projekat hrani obitelji

VL
JA
jadud
22:27 19.10.2010.

Čiji je to sud? Šeksonjin i Horvatinčićev kao i slučaj Pukanić...Tko je organizirao to ubistvo ljudi koji su previše znali!??Izgleda da se je komunizam vratio na široka vrata u oblika HDZa.

VL
JA
jadud
22:29 19.10.2010.

Vjerovatno će staviti Turudića da \"pošteno sudi\"...

VL
JA
javno
09:47 20.10.2010.

Hrvatski narod je 90-ih godina prošlog stoljeća ostvario svoju samostalnu državu hrabrošću i domoljubljem svojih osloboditelja, ali i uz Božju pomoć. Međutim, onoga trenutka kada je hrvatski narod (kao jedini narod u povijesti) izručio svoje osloboditelje (generale) svojim neprijateljima kakoo bi im sudili i presudili za „zločin“ oslobođenja hrvatskog naroda i uspostave samostalne hrvatske države, izgubio je Božju pomoć. Zbog navedenoga, hrvatski će narod uskoro ponovno izgubiti svoju samostalnu državu, a da pritom neće ući u Europsku uniju već će se vratiti u najtamniju od svih tamnica u kojima je u svojoj povijesti bio: velikosrpsku jugo-tamnicu „Jugosferu“, vratiti će se tamo gdje je prvi puta ušao „kao guska u magli“ 1918., a drugi put bio natjeran komunističkom bajunetom 1945. godine. S obzirom da hrvatske osloboditelje nije izručio netko drugi nego sam hrvatski narod svojom voljom, taj je isti narod time okaljao Božju pomoć koju je imao u najpresudnijim trenucima svoje povijesti i pokazao da nije dostojan svoje slobode. Kako bi ponovno zaslužili Božju pomoć u još jednoj presudnoj borbi našeg naroda za očuvanje slobode, smatram da nužno moramo ispuniti jedan uvjet. Taj uvjet zove se ZAJEDNIŠTVO. Hrvatski narod i svi koji istinski vole samostalnu Hrvatsku i smatraju je svojom jedinom domovinom, moraju pružiti ruku jedni drugima i ujediniti se kao jedno tijelo i jedan duh za predstojeću borbu koja će uslijediti..........

VL
VG
Veseli Gost
07:58 21.10.2010.

E sada hrvatsko pravosude provodi zakone. Nije ni cudo da nisu imali vremena provjeriti sto vlaskik Kaminskog tekstila radi kada ne placa doprinose ili place radnicima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.