Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni upiti novinara

Općinsko državno odvjetništvo oglasilo se oko nesreće Gabrijele Žalac

Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
11.03.2019.
u 15:07

Vezano za prekršaj iz čl. 196. st. 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama (istek vozačke dozvole) postupanje je u tom dijelu obavila nadležna policijska postaja slijedom čega državno odvjetništvo nije nadležno za odgovore na pitanja u odnosu na taj prekršaj, priopćili su

Nakon brojnih upita novinara u vezi pojedinosti slučaja prometne nesreće u kojoj je sudjelovala ministrica Gabrijela Žalac oglasilo se i Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima koji navode kako su zaprimili više upita novinara vezano za tu prometnu nesreću.

- Očevidom spomenute prometne nesreće rukovodila je dežurna zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima te je nakon provedene dokazne radnje očevida Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima poduzelo zakonom predviđene radnje radi utvrđenja činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do prometne nesreće.

Video: Ministrica Žalac ponudila mandat na raspolaganje

Vezano za prekršaj iz čl. 196. st. 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama (istek vozačke dozvole) postupanje je u tom dijelu obavila nadležna policijska postaja slijedom čega državno odvjetništvo nije nadležno za odgovore na pitanja u odnosu na taj prekršaj - navode u odgovoru bez odgovora iz Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima.

Interesantno je i kako je dan ranije MUP RH u svome odgovoru na naš upit napisao kako je za te odgovore nadležno Općinsko državno odvjetništvo koje je provodilo očevid. U međuvremenu je sama Gabrijela Žalac u javnost izašla s nekim detaljima nesreće. 

Video: Premijer Plenković odbio ostavku ministrice Žalac

Komentara 63

KO
korektor1619
22:07 11.03.2019.

Bero i komunjarska bagra uhvatili se vozačke dozvole,to je njihov domet, takva gamad bi htjela na vlast. U 4 godine gotovo su uništili državu

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:07 11.03.2019.

Ako si iz HDZa osudjen si unaprijed, Crnoja,Pavo Barisic, Karamarko i neki drugi. Gomila ovih moralnih "vertikala branila je Cacica, Veru Begić Blečić, malog Beru i neke druge:))

KO
korektor1619
19:54 11.03.2019.

Glavna aktivnost komunjarske bagre svodi se na ovakve aktivnosti za smjenom ministara zbog vozačke dozvole i slično. Sigurno će birači to prepoznati, zato i raste rejting zločinačkoj partiji, jer oni se zaklinju u jednonogog monstruma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije