Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bura u Radoboju
Povratak na članak

Općinski list poslužio načelniku Topolovcu da se obračuna s oporbom

Glavni urednik Martinolić: Konzultiram se s načelnikom koji će tekstovi ići u list, koji se moraju izbaciti, koji kratiti i gdje moram staviti nešto drugo

Komentari 2

VE
vezana
07:04 30.08.2014.

Privremeni načelniče Topolovec, projekte ostvaruješ što ucjenjuješ ministarstva (HNSova) da buš prešal Čačiću u reformiste, da se razmimo, a kvaliteta projekata, znamo i za bolje i potrebnije. Imal si sve u Narodnim novinama, plaću 30.000-40.000 kn (lipa gore lipa dole), službeni auto, karticu za „peglanje“, ne možeš poreći da to nisu bile osobno interesno kunske ambicije sa časnom strukom VŠS prometni inženjer, koju je, ali VSS završila (vidli smo u N2 emisiji) i bivša županica Lovrić, danas na izlazu iz Remetinca. U Upravi NN sjede predsjednik Davor Čović, dipl. oec. i član Nikola Sila, dipl. oec., a SAVJETNIK si nitko ni manje ni više nego ti Anđelko. Dakle dva vrhunska ekonomista primaju savjete prometaša sa višom školom koji nema ni jedan projekt napravljen, a sa poslovanjem NN veze su jedino HNS. Znamo tko je tu LUD (politika koja te postavila), ZBUNJEN (si mi iz cele Hrvatske) a NORMALAN (pošteni ljudi koji te mole da se makneš). Daj, malo nam napiši vu Radobojčeku i o toj temi, rado bumo pročitali kaj i našoj deci damo savjete za tak uspješno karijero.

VL
Avatar mali322
mali322
18:33 29.08.2014.

Od tih 800,200 je živih...živio hadeze

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.