Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luda vožnja

Opasnom vozaču s A1 slijedi 11 prekršajnih i tri kaznene prijave

rampa1
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/5
04.03.2010.
u 15:53

Tridesetdvogodišnji Đurđevčanin jučer je divljao vozilom na autocesti Zagreb-Split. Na trenutke je vozio brzinom većom od 180 km/h, a nisu ga uspjele zaustaviti ni policijske ophodnje i Kobre.

Policija će 32-godišnjeg vozača iz Đurđevca, koji je u srijedu divljao vozilom na autocesti Zagreb-Split, podnijeti prekršajne naloge i optužne prijedloge. Bit će prijavljen zbog ukupno 11 prometnih prekršaja i tri kaznena djela. Bit će prijavljen zbog tri prekršaja nepostupanja po nalogu službene osobe, nepoštivanja prometnog znaka, naglog kretanja iz mjesta proklizavanjem kotača, prekoračenja brzine, vožnje bez davanja znaka smjera, pretjecanja u tunelu, vožnje lijevim prometnim trakom, slalomske vožnje, ugrožavanja sigurnosti prometa.

Protiv vozača će također biti podnesene i kaznene prijave zbog sprječavanja službene osobe, uništenja tuđe stvari te općeopasne radnje. Je li 32-godišnjak u  vrijeme vožnje na autocesti bio ubrojiv, još se ne zna jer psihijatrijsko vještačenje nalaže sud.

Podsjetimo, opasni je vozač, a naknadno je utvrđeno da je riječ o duševnom bolesniku iz Đurđevca, jučer divljao vozilom državnom cestom od Starigrada prema Masleničkom mostu te autocestom A1 u pravcu Zagreba. Na trenutke je vozio brzinom većom od 180 km/h, a nisu ga uspjela sustići ni tri vozila policijske ophodnje te presretači. Uhićen je nakon što se sam zaustavio kada mu je pukla guma na izlasku iz tunela Mala Kapela.

Komentara 14

Avatar sebastian
sebastian
17:29 04.03.2010.

11 prometnih prekršaja i tri kaznena djela, preko 180km/h, po mojemu 12 mjeseci oduzimanje vozacke sa probninm rokom na 5godina, a onda neograniceno oduzimanje, i 30000 tisuca kuna kazne inklusivno sudske troskove !!!!! eventualno permanentno u Vrapce !!!!

PO
pospana
17:43 04.03.2010.

Kuzim i osudujem prekrsaje ali ne kuzim brzine. Neuhvativih 180 km/h ????

DU
Deleted user
17:21 04.03.2010.

A što slijedi nesposobnim pojedincima u MUP-a, koji sat i nešto nisu uspjeli spriječiti čovjeka koji je mogao izazvati nekoliko nesreča, sa tragičnim posljedicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije