Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK
Povratak na članak

Opasno po život: Ozljedio vlasnika kafića koji ga je izbacio jer je radio nered

Od siline udaraca 36-godišnjak je pao na tlo te udario glavom pri  čemu  je zadobio po život opasne ozljede - ima progresivno krvarenje u mozgu s pojavom edema mozga.

Komentari 5

BF
bf2
16:34 31.05.2018.

sad će njega naše pravosuđe riješiti,2-3 godinice robije pa nek si misli...a vlasnik? tko ga J**e,pa što je normalan i plaća porez,i od kuda mu pravo da štiti svoju imovinu,neka bude sretan ako ga naše pravosuđe ne kazni

VL
BR
Brankko
21:49 31.05.2018.

Nema baš veze sa sardržajem -- ali u naslovu "ozljedio"!!! Ozlijediti, ozlijedio -- ali ozljeda. Promijeniti, promijenio -- ali promjena. Ocijeniti, ocijenio -- ali ocjena. -- Kad netko ne zna ije--je, neka pogleda u rječnički dio bilo kojega od pravopisnih priručnika ili npr. na "Hrvatski jezični portal", hjp.znanje.hr .

VL
ST
Startrack
14:45 31.05.2018.

Pa eto ti zabrana nosenja oruzja. Napije se idiot i nanese teske ozljede vlasniku.

VL
Avatar Maršal_Vučko
Maršal_Vučko
15:58 31.05.2018.

Javlja se danas neki lik i piše o tome zašto ljetovati u Hrvatskoj a ne u Crnoj Gori ! Prednosti Hrvatske po njemu su sigurnost a mane Crne Gore navodi mafijaška ubistva,nesigurnost,nesređenost države,droga.... Hahaha.. Samo sam se nasmejao jer sve to što je naveo za Crnu Goru vredi za Hrvatsku i Dalmaciju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.