Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojcu određen pritvor:

'Opasni čovjek iz BiH angažirao nas je da zapalimo taj auto na Vrbanima'

auto,bmw,zapaljen
Foto: Ana Marija Kezerić
16.07.2014.
u 22:00

Pajiću i Brajkoviću jednomjesečni istražni zatvor određen je zbog opasnosti od bijega i mogućeg ponavljanja djela

Borisu Pajiću (36) i Branku Brajkoviću (28), koji se sumnjiče da su u noći na ponedjeljak na zagrebačkim Vrbanima zapalili BMW kojim se koristi 19-godišnjak, određen je jednomjesečni istražni zatvor.

Sudac istrage istražni zatvor odredio im je zbog opasnosti od bijega, jer su obojica državljani BiH gdje imaju i prebivališta, te zbog opasnosti od ponavljanja djela. Obojica osumnjičenika, kako neslužbeno doznajemo, priznala su to za što ih se sumnjiči. U svojoj obrani naveli su da ih je za taj “posao” angažirala jedna osoba iz BiH, čije ime nisu htjeli odati jer, tvrde, riječ je o opasnoj osobi.

Po dolasku u Zagreb na jednoj benzinskoj crpki kupili su benzin, a sa sobom su ponijeli i čekić. Kada su došli na Vrbane, gdje je bio parkiran BMW, jedan od osumnjičenika čekićem je razbio stakla vozila, dok ga je drugi polio benzinom. Potom su u vozilo ubacili zapaljeni papir, a jedan od osumnjičenika je i pucao. Nakon toga su pobjegli, no uskoro su uhićeni na Slavonskoj aveniji. 

>> Kriminalci s dosjeom zapalili BMW pa ispalili nekoliko hitaca kao znak upozorenja

>> Došli unajmljenim autom i propucali i zapalili BMW

Komentara 6

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
00:10 17.07.2014.

BMW mladic droga ...

Avatar humbaba
humbaba
22:58 16.07.2014.

priče za malu djecu

IV
ivgreif
00:24 17.07.2014.

Vjerojatno dobri poznanici naručitelj i žrtva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije