Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilazak članstva

Opačić, Hajdaš Dončić i Dragovan sa zadarskim SDP-ovcima

Milanka Opačić
Patrik Macek/PIXSELL
02.02.2014.
u 12:05

O mogućoj rekonstrukciji Vlade novinarima nisu htjeli govoriti

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić, ministar Siniša Hajdaš Dončić i i glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan u Zadru su u obilasku članstva. O mogućoj rekonstrukciji Vlade novinarima nisu htjeli govoriti.

- Sve što se događa u tom smislu je stvar premijera koji nas je i odabrao i jedini on može dati odgovor. Ja se u biti bavim svojim poslom i svojim reformama i važno mi je da se sve odrađuje u rokovima i to je jedino što nas može dovesti do toga da smanjimo deficit. Ovaj dolazak i obilazak podružnica nije smirivanje članstva nego komuniciranje s članstvom o dvije godine mandata Vlade - rekla je Milanka Opačić.

Ministar Hajdaš Dončić nije htio razgovarati s novinarima, a Igor Dragovan je rekao kako je dolazak u Zadar jedan u nizu obilaska članstva u iduća tri tjedna.

- Ovo su redovne stranačke aktivnosti. Razgovaramo što smo napravili i što trebamo. Ovo je izborna godina, a mi se nakon pola mandata spremamo za novi mandat. Svjesni smo očekivanja građana i osnovna stvar je bitka za gospodarski rast i nova radna mjesta. Predsjednik Vlade ima pravo otvoriti sva pitanja, a u ovom trenutku tim radi dobro i stvari funkcioniraju. Pripremili smo kvalitetne reforme - rekao je Dragovan

Na upit mora li se ministar Linić bojati za fotelju odgovorio je kako on o tome ne odlučuje i da ne može na to pitanje dati odgovor.

Komentara 6

ZE
zes87
12:21 02.02.2014.

a čujem i da su onu glavnu od zadarske partije već uhljebili gore, navodno nešto savjetuje Jovanovića, brzo to oni

Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
12:32 02.02.2014.

Hvalite me usta moja tak se to veli ne? Sto reci o zastupnicima koji govore kako rade odlican posao te da su zadovoljni ucinjenim, da su im reforme kvalitetne te kako se spremaju za novi mandat? Samokriticnost je za njih rijec koja ne postoji. Skromnost isto tako. Skrusenost nikad culi. Ma oni su naj naj najbolje sto se Hrvatskoj moglo dogoditi samo je problem da to nitko ziv osim njih sami ne vidi niti osjeca. Toliko o tome koliko su oni naj, naj....

SP
sporkulj
19:07 02.02.2014.

Kako se na rumunjskom jeziku kaže HAJ DAŠ NOVČIĆ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije