Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPORTAŽA
Povratak na članak

Oni nisu digli ruke od Bjelolasice: Dolaze gosti iz Hrvatske i inozemstva i svi su oduševljeni

Turizam na Bjelolasici nebrušeni biser hrvatskog kontinentalnog turizma koji može živjeti čitavu godinu

Komentari 5

GR
gragakarlovac
13:42 01.12.2019.

Jeli Bandić tajni vlasnik i ovdje? Cijeli Zagrebački Advent je praonica za Milanov kasica prasica.

VL
BA
bazinga
13:54 01.12.2019.

Stižu migravti već su napravili i nove planinske penjačke rute ,još samo da neko otvori ured za prodaju krivotvorenih diploma nemože država baš sve financirati,nešto kao autsorsing

VL
DH
dalibor.hren
14:49 01.12.2019.

A Paškvalin je na slobodi!?

VL
WI
wimnniania
13:42 01.12.2019.

HDZ-evcima je sve bankrotiralo u zemlji, oni sto god taknu to odmah uvene i umire i pretvara se u groblje. Zasto su HDZ-evci prokleti? Zato sto su im preci cinili zlocine kroz povijest, trpali neduzne ljude u logore, i izivljavalii se nad tudjim obiteljima i malom djecom? Uostalom to i danas rade, sa ex-nacistima iz Brisela i Berlina, pa se i ne treba cuditi da im sve umire i uvene u zemlji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.