Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Escherichia coli
Povratak na članak

Onečišćeno more: Fekalije se proširile na šest dubrovačkih plaža

Problem s fekalijama zabilježen je i u Korčuli, gdje je 11. kolovoza na plažii hotela Park utvrđeno onečišćenje fekalijama, koje se 14. kolovoza proširilo i na susjednu gradsku plažu Banje.

Komentari 5

ER
EroK
19:06 20.08.2020.

Bože dokle sve ove sabotaže? Zašto su ljudi toliko jalni ili ratom nabrijani? Najprije negativni natpisi i podvale iz Slovenije, Austrije, Njemačke itd. protiv turizma u Hrvatskoj, pa požari po svuda, sada fekalije i što je slijedeće? Naši neprijatelji nami nam zbilja slažu kockice, ali nadam se uzaludno. Dok se Plenki i Pupi zabavljaju Vučić i jugosrbi nam podmeću. Samo smo mogli zatvortiti granice ili bar insistirati na obveznom testiranju sa Srbijom i puno manje zaraženih i zlo namjernih bi došl na naše plaže, kako bi nam iskazali 'zahvalnost' za pruženu ruku pomirenja u ne tako davnoj Srpskoj ratnoj agresiji nad Hrvatskom. I blazeni Stepinac je pružio ruku Patrijarhu, koju je ovaj kobajage objeručke primio, pa pogledajete kako Patrijarh i SPC to iskorištava i sada se bore nogama i rukama protiv čovjeka, koji im je pružio suradnju i prijateljstvo. Bojim se Plenki će, a nedaj Bože i mi svi, tu naivnost dobro osjetiti, po neznam koji put, na svojim leđima. Nema pomirenja, bez traženja oprosta, vraćenih hrvatskih arhiva, umjetnina i plaćene ratne štete i obestečena logorašima, ... , a to ne možemo očekivati, na žalost, od današnje Vlade u Srbiji.

VL
SA
samoborka
18:23 20.08.2020.

Čestitke elitnom Dubrovniku i elitnoj okolici! Divna reklama.

VL
AR
Arko
08:53 27.08.2020.

"Ko to moze platit",widim svakodnevno kad idem u ribu,svi vide i svi sute,

VL
DU
Deleted user
16:18 20.08.2020.

Problemi sa fekalijama duž obale kanalizacija i prečiščivača nigdje a namjerno izgrađeni nepropisni jama na svakom koraku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.