Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao se spasiti

Ona je sjedila na stolu i smijala se, a ispod nje se vodila borba za goli život

štakor
Foto: Screenshot
14.08.2019.
u 08:57

Od poplava u Kini nisu bježali samo ljudi...

Prije nekoliko dana snažni tajfun poharao je istok Kine, a zbog njega je poginulo 50-ak ljudi te je stotine tisuća evakuirano iz svojih domova.

Bujice vode preplavile su ulice, a od poplava nisu bježali samo ljudi.

Na internetu se pojavila snimka na kojoj se vidi kako se jedan štakor drži za nogu od stola i pokušava se popeti, dok je ispod njega voda.

Na snimci se čuje kako se djevojke u prostoriji smiju, a jedna drži noge na stolu na kojem sjedi, a na koji se štakor želi popeti.

Tajfun Lekima u subotu je pogodio provinciju Zhejiang, a vjetar je puhao 190 kilometara na sat. Valovi su na obali bili visoki nekoliko metara, a oluja je pogodila najmanje pet milijuna ljudi.

Ključne riječi

Komentara 3

RE
reborn
10:36 14.08.2019.

A možda mu je trebala pružiti ruku, pa da je ugrize i prenese neku od boleština (npr bjesnoću)? Tada bi joj portal-dušebriznici sigurno rekli da si je sama kriva...

IG
igorl
10:28 14.08.2019.

Smijesan naslov. Stakor prepliva i preroni 5 kilometara kanalizacije, ja se ne bi brinuo za njega pretjerano.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:53 14.08.2019.

Njima je bilo do smijeha dok se on borio za život... Sramotno i bolesno i užasno i nevjerojatno i bešćutno i bezobrazno i drsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije