Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa voditeljica

Ona bi mogla postati nova glasnogovornica Bijele kuće

Kimberly Guilfoyle
Instagram
18.05.2017.
u 12:51

Trenutnom glasnogovorniku Seanu Spiceru prijeti otkaz pa se nagađa kako bi ga Kimberly Guilfoyle trebala zamijeniti

Bijela kuća mogla bi dobiti novu glasnogovornicu i to atraktivnu voditeljicu Kimberly Guilfoyle koja je već privukla pozornost javnosti.

Trenutnom glasnogovorniku Seanu Spiceru prijeti otkaz jer se nije pokazao najuspješnijim na tom poslu, a američki mediji pišu kako bi ga na tom mjestu trebala zamijeniti 48-godišnja voditeljica Fox Newsa.

Ona je i sama potvrdila da je u pregovorima s Bijelom kućom. 

– Ja sam domoljub i bila bi mi čast služiti zemlji. To bi bio fantastičan, ali izazovan posao i treba ga raditi netko odlučan i usredotočen, odličan komunikator s velikim znanjem koji će moći vladati tom pozicijom – rekla je ona, piše Daily Mail.  

Prije nego što je postala TV zvijezda Guilfoyle je bila udana za demokrata Gavina Newsoma te je radila kao tužiteljica u San Franciscu i Los Angelesu. 

Iako se još ranije spominjala kao moguća glasnogovornica Bijele kuće, Sean Spicer još nije otpušten te nitko iz administracije Donalda Trumpa to nije potvrdio. 

 

Love this winter white @taoraywang dress! #SnowAngel ❄️😇👗💋

A post shared by Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle) on

 

Loving our new studio! @thefivefnc @FoxNews Have a great weekend everyone 😘

A post shared by Kimberly Guilfoyle (@kimberlyguilfoyle) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije