Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica smrti dr. Franje Tuđmana
Povratak na članak

‘On je viziju pretvorio u djelo’

Čelnici HDZ-a Tuđmana opisuju kao političkog vizionara koji je u teškim trenucima odlučivao hrabro i bez oklijevanja

Komentari 8

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
07:58 10.12.2017.

Mene zanima kada će početi micanje njegovog imena i prezimena sa ulica,trgova i svakojakih objekata,obzirom na pravičnu i legitimnu presudu u Hagu.Na tom sudu kojeg priznaje sav kulturan svijet,on je proglašen za glavnog arhitekta udruženog zločinačkog podhvata i egresije na BiH.Uz Gojka Šuška ,o kojem znamo kakav je "mirotvorac" bio.Treba naglasiti da i Šuška moramo staviti i zaključati njegova "djela" duboko u neki podrum.Hrvatska mora već jednom krenuti naprijed,i te totalitariste javno odbaciti od sebe,pred cijelim svijetom.Tako kad putujemo po svijetu,da se ne sramimo reći od kuda smo.I da svijet ne upire prstom u nas kao da smo zaraženi.

VL
VI
Vito
08:14 10.12.2017.

Obljetnica smrti dr. Franje Tuđmana ‘On je viziju pretvorio u djelo’ ::: Strean vam Svjetski Dan prava čovjeka __ Zato su ga na vrijeme pokopali

VL
MA
Malenkost
08:46 10.12.2017.

Otac a na kraju i grobar HR. Nije napravio najvazniji korak -Lustraciju. Jednina smo nacija koja je umirajuci komunizam s Nelustracijom Re -anmirala, -vitalizirala te u politicki zivot -instalirala. To je cin Veleizdaje Franje Tudmana i njemu sljepimice privrzenog cerkvenog Vrha na celu s Kuharicem. Danasnje stanje Nacije: Natalitet, Mortalitet te iseljavanje uz to IQ te PIZA svrstava HR na dno EUa. Ovi Indikatori su reziprocni intelektu Nacije a vidljivi su na svim podrucjima u HR: Mito, Korupcija, Nepotizam, Uhljebljenje, Kupovanje Titula i Diploma, Trgovacka Mafija umrezena s politikom i Justicijom hara u HR. Franje- Tudman i Kuharic su postavili bazu ovog amoralnog Drustva. Sve zbog njihove Udbaske proslosti. Zrtvovali Hrvatsku i vratili je u novu vrstu Komunizma ili Croslaviju. U HR obiteljska kuca, koju je mukotrpno radeci i stedivsi ovdje u njemackoj, sagradio moj otac sad stoji prazna, povratka u tu lopovsku Tvorevinu Krivoustog nema. Krivousti stvorio drzavu Kriminala i Korupcije. Treba mu skidati biste. Dosta je lazi o Tudman, psihopathu koji je imitirao Tita i koji je za njega bio najveca Licnost u povijesti Hrvatske. Dragi Domoljubi, zrtve domovinskog rata, dragi Hrvati sirom svijeta nemate kamo se vratiti jer vas u HR cekaju: Sanaderi, Vidosevici, Todorici, Merzeli, Bandici, Kerumi, .... . Dosta je zablude. Maldi, koji imaju razuma, pakuju kofere u napustaju taj Tudmanistan. Ja nemam sto zaliti za ovim Likom. HR je u Agoniji.

VL
VI
Vito
08:16 10.12.2017.

Obljetnica smrti dr. Franje Tuđmana ‘On je viziju pretvorio u djelo’ ::: Da, njegova udbaška svita osnivača je organizirano pljačkala Hrvatsku pa je pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske. __ Samo što njegova obitelj i dalje uživa u opljačkanom i ratom stečenom imetku

VL
SM
san.martino
08:37 10.12.2017.

Bojim se da cemo jos dugo placati zbog njegovih vizija! Ali nista za to,njegov hdz ce jos dugo vladati jer nismo bez veze proglaseni najglupljim narodom.

VL
KO
kordunmoj75
08:40 10.12.2017.

Zasto su ovi izdajnici Hrvatske,na prvoj stranici u ovom clanku,o nasem prvom presjedniku,i njegovim djelima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.