Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negativno stajalište
Povratak na članak

Predstavnici EK u Omišlju, načelnica se suprotstavila LNG terminalu

Kako je rekla, izvijestila ih je o kršenju mnogih hrvatskih zakona, europskih direktiva i Europske povelje o lokalnoj samoupravi

Komentari 9

IV
ivto22
18:08 27.03.2018.

Ovom saboterkom Ahmetović se trebaju baviti DORH i tajne službe. Luksemburška tvrtka Gasfin - aktivno je sudjelovala u financiranju i izradi ekološke studije koja se protivi plutajućem terminalu. Ta je tvrtka bliski poslovni partner ruskog Gazproma, a otkupom potraživanja austrijskekee Hypo banke postala je vlasnik zemljišta u Omišlju. Gasfin se zauzima za izgradnju kopnenog terminala. Ova Ahmetović je ruski igrač i tko zna s koliko love je podmazana da sabotira plutajući LNG terminal.

VL
BA
balance
18:59 27.03.2018.

😂😂😂Ahmetovićka i još sdpejka

VL
DR
droza
19:26 27.03.2018.

Treba podsjetiti da su ovi, preko noći, prosvijetljeni eko aktivisti iz SDP-a, svojedobno, bez zadrške podržali zakon o istraživanju i eksploataciji nafte i plina iz Jadranskog podmorja.

VL
Avatar Thc
Thc
19:17 27.03.2018.

Da je sdp na vlasti bila bi ZA;brk se mastiti nece pa je PROTIV. L i c e m j e r s t v o na crveni nacin!

VL
DI
Direkt
18:32 27.03.2018.

Stop za LNG terminal!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.