Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hak upozorava

Olujni vjetar otežava promet. Na nekim dionicama samo osobna vozila

autocesta
Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija
29.05.2020.
u 07:58

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikl

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:29 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Avatar SarahDH99
SarahDH99
17:15 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije