Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje u prometu

Olujni vjetar ograničava promet, na A4 se urušio dio kolnika

Olujni vjetar
Foto: Ilustracija/ Ivo Cagalj/PIXSELL
30.09.2015.
u 07:35

Zbog urušavanja dijela kolnika na 31. kilometru autoceste A4 Zagreb-Goričan, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Varaždin i Ludbreg u oba smjera

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj Hrvatskoj, a olujni vjetar na nekim dionicama ograničava promet.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u oba smjera te između čvorova Maslenica i Posedarje, u smjeru Zagreba, obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Karina, Obrovca i Gračaca; autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, u oba smjera, obilazak za ostale skupine vozila je Starom cestom kroz Gorski kotar (DC3); Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački te Paški most, izvijestio je HAK.

Zbog urušavanja dijela kolnika na 31. kilometru autoceste A4 Zagreb-Goričan, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Varaždin i Ludbreg u oba smjera. Obilazak je reguliran državnim cestama između Varaždina i Ludbrega (čvor Varaždin- DC528 -DC3-DC2-DC530-čvor Ludbreg i obratno).

Zbog odrona je zatvorena županijska cesta Kučiće-Radmanove Mlinice (ŽC6166) zbog odrona, a obilazak je lokalnom cestom Omiš-Svinišće-Kučiće (LC67123).

Vrijeme: Oblačno s mjestimičnom kišom

Danas će u Hrvatskoj vrijeme u unutrašnjosti biti umjereno i znatno oblačno. Ponegdje će biti malo kiše, ponajprije u Gorskome kotaru i Lici, a moguće i u Posavini te u dijelu središnje Hrvatske. Na Jadranu se očekuje većinom sunčano vrijeme, posebice u Dalmaciji. Vjetar će biti slab i umjeren sjeveroistočni, ponegdje s jakim udarima.

Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, uglavnom na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice olujna bura, a na jugu sredinom dana prolazno slab do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura kretat će se između 11 i 16, na Jadranu od 18 do 24 Celzijevih stupnjeva.

>> Autocesta zatvorena zbog rupa i slijeganja nasipa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije