Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTEĆENJA

Autocesta zatvorena zbog rupa i slijeganja nasipa

autocesta
Foto: Ilustracija: Marko Jurinec/PIXSELL
29.09.2015.
u 21:00

Promet se preusmjerava na alternativne pravce

U 20.30 sati zatvorena je za sav promet dionica autoceste A4 od čvora Varaždin do čvora Ludbreg, i to u oba smjera, priopćile su Hrvatske autoceste.

Na autocesti A4 Zagreb - Goričan došlo je do oštećenja prometnice uslijed izvođenja radova na odvodnji otpadnih voda ispod trupa autoceste. Nastale su rupe u centralnom pojasu autoceste u smjeru Zagreba i zaustavnoj traci u smjeru Goričana, a došlo je i do slijeganja nasipa na bankini u smjeru Goričana. Investitor radova je Općina Jalžabet za potrebe poduzetničke gospodarske zone, a izvođač je tvrtka Vodogradnja.

Promet se preusmjerava na alternativne pravce.

- Za smjer Zagreb - Goričan to je čvor Varaždin, D528 prema D3 do D2 prema D530 i čvoru Ludbreg, a za smjer Goričan - Zagreb to je čvor Ludbreg D530 prema D2 do D3, prema D528 i čvoru Varaždin - ističu u HAC-u.

>> Rupa od 150 metara 'progutala' nekoliko automobila i kamp kućica

>> Zbog kiše nasred ulice otvorila se rupa promjera dva metra

Komentara 15

DU
Deleted user
20:24 29.09.2015.

Naše autoceste su katastrofalno loše sagrađene. Baš navedena goričan-zg je sama-jama. Nažalost, da bi se bez koliko toliko droncanja mogao po njoj voziti, moraš konstantno biti na lijevom traku, a to je prilično naporno tebi i drugima. Hvala Radimire Čačiće na ovako jadno odrađenom poslu.

NE
Neo001
20:55 29.09.2015.

To je dionaica autoceste KOJU JE GRADIO ČAČIĆ I RAČANOVA MAFIJA, najgora dionica od svih autocesta Hrvatske. Već kod samog otvaranja vidjelo se da je cesta vrlo loša i opasna za brzu vožnju zbog neravnina i loše izvedba. Najlakša dionica,, a najlošija. Već od samog početka su se obavljali popravci. to je autocesta koja se koristi sa manje od 5 % kapaciteta, praktično još je nova, a loša.

MI
mirrr
20:20 29.09.2015.

debljina asfalta na nasim autocestama je 13 cm nnemackog autobana nevjerojatnih 80 cm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije