Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DRŽAVNI ODVJETNIK
Povratak na članak

Olujić: Nije bilo političke volje da se korupcija procesuira dok se nije pojavio Mamić

Na pitanje misli li da i na drugim sudovima ima slučajeva primanja mita, Olujić odgovara da "posve sigurno postoji"

Komentari 10

Avatar Retardo
Retardo
23:59 09.06.2021.

Olujić je lik koji je smijenjen s pozicije Vrhovnog suda jer su ga uhvatili u pedofiliji s dečkićima. Kasnije se nešto sudio, ali isključivo vezano uz neke formalnosti. I sad je taj lik moralna vertikala za pričanje o korupciji i poštenju?

VL
TH
theo
23:23 09.06.2021.

znači jedan od kriminalaca koji podmićuje je morao postati druker da bi se stvari počele riješavati?

VL
HU
Hubrvi
23:40 09.06.2021.

Olujicu ne brbljaj bez veze. Bio si drzavni tuzioc, pa zakaj nisi ganjao korupciju. Nikada ti nije niti jedan politicar nije branio da to radis. A danas bi zato negonjenje trebali biti krivi politicari. Kaj god. Da si vise delal, a manje po birtijama lupao belu, mozda si mogel i nekaj napraviti. Zato sad suti.

VL
AL
alzamalo
23:31 09.06.2021.

Umrezena klika(mafija) .. nisu suci tu sami , zna se kako funkcionira sustav .. uvijek ce toga biti samo je razlika sto je kod nas to pravilo , a drugdje je pojava

VL
NE
neboiznadzagreba2
00:01 10.06.2021.

Političke volje nije bilo ni da se ide dalje od ove trojice, nema ni volje javnosti da se ide do kraja, tko se uopće od ribica sjeća ne tako davnih događaja sa stečajnim sucima...

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:52 09.06.2021.

ajme na što ovaj liči, pomoz' bože!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.