Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezultati istraživanja
Povratak na članak

Olovom u Sisku najviše zagađeno naselje Kanak

Geokemijski atlas - 
Svrha podataka objavljenih u istraživanju jest da 44 objavljene karte posluže u budućem prostornom planiranju grada

Komentari 7

KA
kajinx
17:17 03.04.2015.

Olovom u Sisku najviše zagađeno naselje Kanak. Uvijek me fascinira redoslijed riječi u vašim rečenicama.

VL
DU
Deleted user
00:02 04.04.2015.

''Ruža vjetrova'' je nekada bila državna tajna, pitate se zašto? pa da saznate od kuda sve te razne boleštine i tko je kriv?

VL
DU
Deleted user
00:07 04.04.2015.

Gdje je Mirelica i Petirka?

VL
DU
Deleted user
00:07 04.04.2015.

Sličan dokumenat je prije rata napravljen za područje uz auto cestu gdje se predlagalo da se zabrani sadnja pšenice i kukuruze za prehranu ljudi i stoke. U posljednjih nekoliko godina primjećujemo sve manje neobrađenog područja uz autocestu uz iznimke ali tamo napasaju stoku kao fol zdrav prirodni uzgoj stoke u prirodi hahahaha.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
17:37 03.04.2015.

fascinantna je dvoličnost i licemjerje naših ljudi.Dole na moru se grebe i rukama i nogama da se slučajno ne sagradi neka industrija.Ovdje kod nas u Sisku i Kutini se grebe rukama i nogama da se slučajno ne zatvori teška industrija....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.